• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Garage stempel Colop Printer 30

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,28 Excl. btw
28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer 30 - Zelfinktende Stempel voor uw Autobedrijf

Beschrijving: De Colop Printer 30 is een geavanceerde zelfinktende stempel die specifiek is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van autobedrijven. Met zijn gestandaardiseerde ontwerp biedt deze stempel een eenvoudige en efficiënte manier om belangrijke informatie op documenten en papierwerk te markeren. Of het nu gaat om facturen, werkorders of andere cruciale documenten, deze stempel vereenvoudigt de dagelijkse taken van autobedrijven op een professionele en moeiteloze manier.

 

Voordelen:

Hoogwaardige Duurzaamheid: De Colop Printer 30 is vervaardigd met materialen van uitstekende kwaliteit, waardoor hij bestand is tegen intensief gebruik in de drukke werkomgeving van een garage. Hierdoor kunt u langdurig rekenen op consistente prestaties.

Op Maat Gemaakt voor Autobedrijven: De gestandaardiseerde vormgeving van de stempel is specifiek afgestemd op de behoeften van autobedrijven, waardoor u professionele en duidelijke afdrukken kunt maken om essentiële informatie op documenten te identificeren en te ordenen.

Gemakkelijk in Gebruik dankzij Zelfinkting: Met het ingebouwde inktkussentje is de Colop Printer 30 altijd klaar voor gebruik, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over aparte inktkussens of geknoei met inktflessen. U bent verzekerd van scherpe en heldere afdrukken.

Langdurig Inktkussentje: Het inktkussentje gaat lang mee, tot wel ongeveer 4.000 tot 7.000 afdrukken, afhankelijk van het gebruik. Hierdoor kunt u langere tijd stempelen voordat u het kussentje moet vervangen, wat kostenbesparend is.

Tijdbesparend: Met de Colop Printer 30 kunt u documenten snel en efficiënt markeren, waardoor uw werkproces wordt gestroomlijnd en u kostbare tijd bespaart. Dit resulteert in een verhoogde algehele productiviteit voor uw autobedrijf.

Compact en Draagbaar: Dankzij het handige formaat is de stempel gemakkelijk mee te nemen, waar u ook naartoe gaat. Of u nu aan uw bureau werkt of onderweg bent naar een klant, de Colop Printer 30 past probleemloos in uw zak of tas.

Maak de slimme keuze voor de Colop Printer 30 en ontdek de geavanceerde, zelfinktende stempel die naadloos aansluit op de behoeften van uw autobedrijf. Vereenvoudig uw administratieve taken en creëer een professionele uitstraling op al uw documenten met deze betrouwbare garagestempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\