• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Boekhoudstempel Colop Printer 30

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,28 Excl. btw
28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Printer 30 is uw betrouwbare partner

Maak kennis met de Colop Printer 30, een geavanceerde boekhoudstempel die uw administratieve taken aanzienlijk vereenvoudigt en professionaliseert. Met een geïntegreerd zelfinktend mechanisme, hoeft u zich nooit meer druk te maken over het vervangen van inktkussens. De stempel is altijd klaar voor gebruik en levert keer op keer heldere en scherpe afdrukken, waardoor uw documenten er altijd professioneel uitzien.

De Colop Printer 30 is niet alleen duurzaam in constructie, maar ook in prestaties. Gemaakt van hoogwaardige materialen, weerstaat deze stempel intensief gebruik en gaat hij lang mee, zonder concessies te doen aan de afdrukkwaliteit. Met zijn gestandaardiseerde ontwerp voegt hij een vleugje klasse toe aan uw boekhoudtaken en biedt hij essentiële symbolen en teksten voor een georganiseerde administratie.

Dankzij het geïntegreerde inktkussentje geniet u altijd van scherpe en heldere afdrukken, waardoor belangrijke informatie duidelijk wordt gecommuniceerd. De bediening van de Colop Printer 30 is uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijk, zodat iedereen ermee kan werken. Met slechts een lichte druk plaatst u moeiteloos stempels op papier, enveloppen of andere materialen.

Deze boekhoudstempel is niet beperkt tot slechts één toepassing. Hoewel hij ideaal is voor boekhoudkundige doeleinden, kunt u hem ook effectief inzetten voor verschillende administratieve taken, zoals facturatie en documentbeheer.

Kortom, de Colop Printer 30 is uw betrouwbare partner voor efficiënt en professioneel stempelwerk. Vereenvoudig uw administratieve processen met deze hoogwaardige zelfinktende stempel en geniet van de voordelen van eenvoudige bediening, duurzaamheid en scherpe afdrukken. Ontdek zelf hoe deze stempel uw workflow zal verbeteren en uw documenten naar een hoger niveau tilt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\