• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Trodat Printy 4941

Zelfinktende stempel (Top-merk) t/m 6 regels.

Afdrukformaat: 41 x 24mm

22,92 Excl. btw
27,73 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Trodat Printy 4941: Uw Stempelrevolutie

Maak kennis met de veelzijdige Trodat Printy 4941, speciaal ontworpen om aan al uw stempelbehoeften te voldoen. Met een indrukwekkend afdrukformaat van 41x24 mm biedt deze stempel u de mogelijkheid om tot zes regels tekst te plaatsen, waardoor het een perfecte keuze is voor het stempelen van zowel tekst als logo's.

Laat de Printy 4941 uw nieuwe favoriete tool zijn in uw kantoor of bedrijf. Het compacte ontwerp en de duurzame materialen verzekeren een krachtige en langdurige prestatie. De indicatoren en het transparante frame garanderen nauwkeurige afdrukken en een consistente, professionele uitstraling.

 

Uw Voordelen met de Printy 4941

 • Maximaal Afdrukformaat: 41x24 mm Geniet van de royale ruimte om tot zes regels tekst te plaatsen, waardoor uw boodschap opvallend en professioneel wordt overgebracht.
 • Inktkleur naar Uw Voorkeur: Zwart, Blauw, Rood, of Groen Kies uit diverse inktkleuren die perfect passen bij uw stijl. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten, waardoor u flexibel bent in het gebruik van verschillende documenten.
 • Duurzame Inkt op Waterbasis De stempelinkt voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798 en is onuitwisbaar. Maak een bewuste keuze voor duurzaamheid terwijl u geniet van hoogwaardige afdrukken op diverse papiersoorten.
 • Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen Als uw boodschap evolueert, vervangt u moeiteloos het tekstplaatje. Houd uw stempel relevant en pas deze aan aan de dynamiek van uw bedrijf.
 • Gebruiksvriendelijke Opmaak Module Profiteer van onze handige opmaakmodule om uw stempel zelf vorm te geven. Bekijk een drukproef voordat u bestelt en personaliseer uw stempel op de manier die het beste bij uw behoeften past.

 

Trodat 4941 Extra Informatie en Bestelmogelijkheden

 • Het ingebouwde stempelkussentje van de Trodat Printy 4941 is goed voor duizenden afdrukken, en een extra inktkussentje (6/4750 Trodat) is altijd los te bestellen.
 • Kussentjes zijn beschikbaar in meerdere inktkleuren, zodat u de stempel perfect kunt afstemmen op uw specifieke voorkeur.
 • Maak een bewuste keuze voor het milieu, aangezien alle Trodat bestsellers, inclusief de Printy 4941, klimaatneutraal zijn.

Met de eenvoudige en schone verwisseling van het inktkussen minimaliseert u onderhoudstijd, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is in uw werk. Bestel vandaag nog de Trodat Printy 4941 en ontdek zelf de efficiëntie en betrouwbaarheid die deze stempelrevolutie te bieden heeft.

 

Nieuwe stempelplaatje Trodat Printy 4941

Zoek u een iets groter formaat: Trodat Printy 4929 (max. afdrukformaat 50x30m)

Zoekt u een vergelijkbaar model van het topmerk Colop? Colop Printer S200

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\