• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 200

Colop Printer S200

Colop Printer S200 zelfinktende stempel t/m 6 regels/logo (Top-Merk).

Afdrukformaat: 45 x 24mm

22,95 Excl. btw
27,77 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Colop Printer S200: Uw All-in-One Zelf-Inktende Stempel

De Colop Printer S200 is uw perfecte metgezel voor hoogwaardige zelf-inktende stempels met een duurzaam kunststof montuur en een geïntegreerd inktkussen. Met een maximale afdrukafmeting van 45x24 mm biedt de Printer S200 voldoende ruimte voor uw boodschap, waarbij maximaal 6 regels tekst kunnen worden weergegeven. Voeg moeiteloos uw bedrijfslogo toe voor een professionele uitstraling.

 

Wat maakt de Colop Printer S200 uniek?

Haarscherpe Afdrukken: De Printer S200 levert consequent scherpe afdrukken, waardoor uw teksten en logo's er professioneel uitzien.

Eco-Bewust: Deze stempel is CO2-neutraal, waardoor u niet alleen stempelt, maar ook een positieve impact heeft op het milieu.

Duurzaam Ontwerp: Het inktkussen is eenvoudig vervangbaar, waardoor uw stempel langer meegaat en betrouwbaar blijft.

Kleurkeuze: U heeft de keuze uit verschillende inktkleuren om perfect aan te sluiten bij uw huisstijl.

Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje van de Colop Printer S200 is afzonderlijk verkrijgbaar en gemakkelijk te vervangen, zodat u snel kunt inspelen op veranderende behoeften.

Eenvoudig Ontwerpen: Maak gebruik van onze online ontwerptool om uw stempel moeiteloos aan te passen of uw eigen ontwerp te uploaden, zodat u volledige creatieve vrijheid heeft.

 

Met de Colop Printer S200 heeft u de ideale stempel voor allerlei toepassingen binnen handbereik. Lever haarscherpe afdrukken, draag bij aan een groenere planeet en pas uw stempel aan uw behoeften aan.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\