• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat 4917 printy

Trodat Printy 4917

Zelfinktende stempel (Top-merk) t/m 3 regels.

Afdrukformaat: 50 x 10mm

23,26 Excl. btw
28,14 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Uw Stempelervaring naar Nieuwe Hoogten met Trodat Printy 4917

Bent u op zoek naar een stempel die zich onderscheidt door veelzijdigheid en topkwaliteit? Ontdek de Trodat Printy 4917, een stempel die scherpe en heldere afdrukken levert. Of u nu documenten wilt markeren, formulieren wilt goedkeuren of gewoon uw handtekening wilt zetten, de Trodat Printy 4917 biedt een breed scala aan functies en voordelen om uw stempelervaring te verrijken.

 

Maximaal Afdrukformaat: 50x10mm (of 3 regels)
Ervaar de vrijheid van een ruim afdrukformaat tot 50x10mm of drie regels tekst. Hierdoor hebt u voldoende ruimte om belangrijke informatie weer te geven zonder concessies te doen aan de leesbaarheid.

Inktkleur naar Uw Voorkeur: Zwart, Blauw, Rood, of Groen
Personaliseer uw stempelervaring door te kiezen uit een scala aan inktkleuren, waaronder zwart, blauw, rood of groen. Deze ruime keuze stelt u in staat de stempel aan te passen aan uw eigen stijl en de specifieke behoeften van uw werk.

Waterbasis Inkt voor Heldere Afdrukken
De Trodat Printy 4917 maakt gebruik van milieuvriendelijke inkt op waterbasis, waardoor niet alleen scherpe, heldere afdrukken mogelijk zijn, maar u ook bijdraagt aan duurzaamheid. Deze inktformule is geschikt voor alle niet-gladde papiersoorten.

Langdurig Gebruik: 4.000-7.000 Afdrukken per Kussentje
Het kussentje van de Trodat Printy 4917 biedt een indrukwekkende levensduur, variërend van 4.000 tot 7.000 afdrukken, afhankelijk van de complexiteit van de opdruk. Dit verzekert langdurig gebruik en betrouwbaarheid.

Geschikt voor Diverse Papiersoorten
De inkt in Trodat Printy stempels is compatibel met alle niet-gladde papiersoorten. Voor gladde papiersoorten, zoals die vaak worden gebruikt voor folders en stempelkaarten, is een sneldrogende inkt nodig. Deze behoefte kan worden vervuld door handstempels in combinatie met bijvoorbeeld het StazOn stempelkussen.

Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen
Is de tekst niet meer actueel of wilt u een aanpassing maken? Geen zorgen! Het stempelplaatje van de Trodat Printy 4917 kan eenvoudig worden vervangen door uzelf. Wij leveren altijd het nieuwe stempelplaatje met dubbelzijdig kleefband aan de achterzijde, waardoor het vervangingsproces snel en moeiteloos verloopt.

 

De Trodat Printy 4917 biedt een betrouwbare stempelervaring van topkwaliteit. Of het nu gaat om zakelijke documenten of creatieve projecten, deze stempel levert consistente resultaten en biedt de flexibiliteit die u nodig hebt. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van de Trodat Printy 4917 voor een efficiënte en professionele stempelervaring die perfect aansluit bij uw wensen.

 

Zoekt u een grotere stempel? Kies dan voor de Trodat Printy 4918 (maximaal afdrukformaat70x15mm)

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\