• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Trodat Printy 4916

Zelfinktende stempel (Top-merk) t/m 3 regels.

Afdrukformaat: 70 x 10mm

24,38 Excl. btw
29,50 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Kracht van Trodat Printy 4916: Uw Perfecte Stempelmaatje

Bent u op zoek naar een veelzijdige stempel die betrouwbaar en eenvoudig in gebruik is? Maak kennis met de Trodat Printy 4916, een stempel die aan al uw wensen voldoet. In dit artikel duiken we dieper in op de voordelen van deze stempel, variërend van het royale maximale afdrukformaat tot de keuze uit verschillende inktkleuren, de duurzaamheid van het inktkussen en de handige mogelijkheid om het tekstplaatje zonder moeite te vervangen. De Trodat Printy 4916 is de ideale metgezel, of u nu een zakelijke professional bent of uw stempelvaardigheden wilt verbeteren.

 

Maximaal Afdrukformaat: 70x10mm

Met de Trodat Printy 4916 kunt u afdrukken maken met een maximaal formaat van 70x10mm, wat gelijk staat aan maximaal 3 regels tekst. Dit biedt voldoende ruimte om diverse informatie, zoals adressen, datums of boodschappen, op een efficiënte manier weer te geven.

 

Diverse Inktkleuropties

Deze stempel wordt geleverd met inkt in vier kleuren: zwart, blauw, rood en groen. U heeft dus de vrijheid om de inktkleur te kiezen die het beste bij uw behoeften past. De inkt op waterbasis is niet alleen milieuvriendelijk maar ook geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Langdurig Inktkussen

Het inktkussen van de Trodat Printy 4916 is opmerkelijk duurzaam en kan, afhankelijk van uw afdrukvolume, tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken maken voordat vervanging nodig is. Dit zorgt ervoor dat u langdurig plezier kunt hebben van deze stempel voordat enig onderhoud nodig is.

 

Geschikt voor Diverse Papiersoorten

De inkt in Trodat Printy stempels is geschikt voor de meeste papiersoorten, met uitzondering van extreem glad papier. Voor dit type papier, vaak gebruikt voor folders en stempelkaarten, is sneldrogende inkt nodig. Deze inkt kan worden gebruikt in combinatie met handstempels, samen met bijvoorbeeld het StazOn stempelkussen.

 

Eenvoudig Vervangbaar Tekstplaatje

Wanneer de tekst op uw stempel niet meer up-to-date is of moet worden aangepast, kunt u eenvoudig het tekstplaatje vervangen. Wij voorzien u altijd van nieuwe stempelplaatjes met dubbelzijdig kleefband aan de achterzijde, waardoor het wisselen een moeiteloze taak is die u zelf kunt uitvoeren. Dit verlengt de levensduur van uw stempel en maakt het eenvoudig om de stempel aan te passen aan veranderende behoeften.

De Trodat Printy 4916 is een betrouwbare en veelzijdige stempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Of u nu een ondernemer bent, uw thuiskantoor organiseert of gewoon behoefte heeft aan een effectieve stempel, de Trodat Printy 4916 staat voor u klaar.

 

Of u nu een bedrijf runt, uw thuiskantoor organiseert of gewoon uw persoonlijke papierwerk ordent, de Trodat Printy 4916 is de perfecte metgezel voor al uw stempelbehoeften. Bestel de uwe vandaag nog en ontdek de moeiteloze veelzijdigheid van deze hoogwaardige stempel.

 

Reserve inktkussen E/4916

Stempelplaatje Trodat Printy 4916

Groter model Trodat Printy 4925

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\