• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 25

Colop Printer 25

Colop Printer 25 zelfinktende stempel t/m 4 regels/logo (Top-Merk).

Afdrukformaat: 76 x 15mm

26,99 Excl. btw
32,66 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer 25 - De Perfecte Afdrukoplossing voor U

Maak kennis met de veelzijdige Colop Printer 25, een zelf-inktende stempel die uitblinkt in afdrukkwaliteit. Deze stempel biedt u de mogelijkheid om afdrukken te maken van maximaal 76x15mm en tot wel 4 regels tekst of een logo toe te voegen, waardoor de Printer 25 een ongeëvenaarde keuze is voor al uw stempelbehoeften.

 

Belangrijkste Kenmerken:

Indrukwekkende Afdrukkwaliteit: De Colop Printer 25 staat garant voor haarscherpe afdrukken, keer op keer. Uw stempelafdrukken zullen altijd professioneel ogen en indruk maken.

Milieuvriendelijk: Deze stempel is ontworpen met het milieu in gedachten en is CO2-neutraal. Maak afdrukken met een goed geweten.

Eenvoudig Vervangbaar Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen van de Printer 25 is gemakkelijk te vervangen, waardoor uw stempel altijd in topconditie verkeert en klaar is voor gebruik.

Diverse Inktkleuren: Personaliseer uw stempelafdrukken met een scala aan inktkleuren die beschikbaar zijn voor de Colop Printer 25. Van klassiek zwart tot opvallend rood, u hebt keuze te over.

Vervangbaar Stempelplaatje: Wilt u het uiterlijk van uw stempel aanpassen? Geen probleem. U kunt stempelplaatjes afzonderlijk bestellen en eenvoudig vervangen, zodat u uw ontwerp kunt vernieuwen wanneer dat nodig is.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Het ontwerpen van uw stempel is nog nooit zo gemakkelijk geweest. U kunt online uw stempel personaliseren of uw eigen logo uploaden voor een unieke afdruk.

De Colop Printer 25 is de ideale keuze voor bedrijven en professionals die hoogwaardige stempelafdrukken met een persoonlijke uitstraling willen creëren. Met geavanceerde functies en een duurzaam ontwerp is de Printer 25 de stempel die u zoekt.

Vertrouw op de Colop Printer 25 voor professionele afdrukken van hoge kwaliteit. Bestel vandaag nog de uwe!

 

Colop Printer 25 - Krachtige Kenmerken in het Kort:

 • Afdrukformaat tot 76x15mm
 • Tot 4 regels tekst of uw logo
 • Milieuvriendelijk ontwerp
 • Vervangbaar inktkussen
 • Diverse inktkleuren beschikbaar
 • Vervangbaar stempelplaatje
 • Gemakkelijk online ontwerpen

 

Laat de Colop Printer 25 uw afdrukken naar een hoger niveau tillen. Bestel nu en maak indruk met elke afdruk!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\