• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat Printy 4915

Trodat Printy 4915

Zelfinktende stempel (Top-merk) t/m 6 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 70 x 25mm

40,21 Excl. btw
48,65 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Trodat Printy 4915: De Veelzijdige Stempel voor Diverse Toepassingen

De Trodat Printy 4915 is een stempel die uitblinkt in veelzijdigheid en geschikt is voor talloze toepassingen. Met een maximaal afdrukformaat van 70x25mm of maximaal 6 regels biedt deze stempel voldoende ruimte om uw boodschap effectief over te brengen. Of u nu kiest voor zwarte, blauwe, rode of groene inkt, deze stempel bevat inkt op waterbasis, wat ideaal is voor alle soorten (niet glad) papier.

 

Voordelen van de Trodat Printy 4915

De Trodat Printy 4915 heeft een reeks voordelen die hem tot een zeer gewaardeerde keuze maken:

Duurzaamheid: Het ingebouwde stempelkussentje is goed voor duizenden afdrukken, en u kunt altijd een nieuw/extra inktkussentje (E/4915) apart bestellen. Dit betekent dat uw stempel lang meegaat.

Inktkeuze: U heeft de keuze uit verschillende inktkleuren, waaronder zwart, blauw, rood en groen. De inkt is op waterbasis en voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798.

Geschikt voor diverse papiersoorten: De inkt op waterbasis is geschikt voor alle soorten (niet glad) papier, waardoor u deze stempel op verschillende documenten kunt gebruiken.

Eenvoudig tekstplaatje vervangen: Als uw tekst verandert of niet meer juist is, kunt u eenvoudig het tekstplaatje vervangen, wat de stempel bijzonder flexibel maakt. Stempelplaatje Trodat Printy 4915

Zelf vormgeven: Maak gebruik van de handige opmaakmodule om uw stempel zelf vorm te geven. U kunt een drukproef bekijken voordat u de stempel bestelt, wat ervoor zorgt dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

 

Trodat 4915: Precisie en Duurzaamheid

De Trodat 4915 staat bekend om zijn precisie en duurzaamheid. Het stevige maar compacte ontwerp, in combinatie met hoogwaardige materialen, maakt deze stempel geschikt voor langdurig gebruik. Met indicatoren en een transparant frame kunt u nauwkeurige afdrukken maken en zorgen voor een accurate uitlijning op uw documenten. 

 

Printy 4915: Ideaal voor Dagelijks Gebruik

De Printy 4915 is een van de bestsellers van Trodat en wordt geleverd met onuitwisbare stempelinkt op waterbasis. Deze zwarte inkt voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798 en is ideaal voor zakelijk gebruik. 

 

Kortom, de Trodat Printy 4915 biedt veelzijdigheid, duurzaamheid en precisie. Of u nu een bedrijfsstempel nodig heeft voor dagelijks gebruik of een persoonlijke stempel voor speciale gelegenheden, deze stempel levert keer op keer scherpe afdrukken. Dankzij de eenvoudige manier om het inktkussen te vervangen en het feit dat alle Trodat bestsellers klimaatneutraal zijn, is de Trodat Printy 4915 een milieuvriendelijke keuze die niet alleen kwaliteit levert, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid. Kies voor de Trodat Printy 4915 voor al uw stempelbehoeften en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\