• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat Printy 4908

Trodat Printy 4908

De kleinste zelfinktende Trodat stempel voor t/m 2 regels.

Afdrukformaat: 15 x 7mm

17,71 Excl. btw
21,43 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Trodat Printy 4908: Uw Allround Zelfinktende Stempel

 

Voordelen van de Trodat Printy 4908

De Trodat Printy 4908 is een uitzonderlijke zelfinktende stempel, geliefd om zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Met een maximaal afdrukformaat van 15x7mm (of maximaal 2 regels) biedt deze stempel een reeks voordelen die perfect aansluiten op een verscheidenheid aan toepassingen.

Keuze uit Vier Inktkleuren: De Trodat Printy 4908 is verkrijgbaar in vier verschillende inktkleuren: zwart, blauw, rood en groen. De inkt is op waterbasis en voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798. (6/4908)

Geschikt voor Diverse Papiersoorten:Deze veelzijdige stempel is geschikt voor gebruik op alle niet-gladde papiersoorten, of het nu gewoon papier, karton of enveloppen betreft. U kunt altijd rekenen op scherpe afdrukken.

Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen: Wanneer de tekst op de stempel niet meer juist is, kunt u het tekstplaatje moeiteloos vervangen. Dit zorgt voor een langdurig gebruik van de stempel zonder de noodzaak van een volledige vervanging. (stempelplaatje Trodat Printy 4908)

Duurzaam Ontwerp: De Trodat Printy 4908 is ontworpen met duurzame materialen en heeft een compact, robuust ontwerp. Hierdoor is de stempel zowel krachtig als bestand tegen intensief gebruik.

Nauwkeurige Afdrukken: Dankzij de indicatoren en het transparante frame kan deze stempel nauwkeurige afdrukken en een precieze uitlijning leveren, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling.

 

Printy 4908: Hoogwaardige Componenten

De Trodat Printy 4908 maakt gebruik van hoogwaardige componenten en is ontworpen om duizenden afdrukken te kunnen maken zonder problemen. Het ingebouwde stempelkussentje is duurzaam en zorgt voor langdurig gebruik. Mocht het kussentje uiteindelijk versleten zijn, dan kunt u moeiteloos een nieuw/extra inktkussentje (6/4908) bestellen.

 

Gemakkelijk Bestellen

Het bestellen van de Trodat Printy 4908 is eenvoudig dankzij de handige opmaakmodule. Hiermee kunt u uw stempel zelf vormgeven en een drukproef bekijken voordat u de stempel definitief bestelt. Deze functie zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u wenst en bespaart u tijd en moeite.

 

Trodat 4908: Milieubewustheid

Een ander positief aspect van de Trodat Printy 4908 is dat alle Trodat bestsellers klimaatneutraal zijn. Dit betekent dat u niet alleen een hoogwaardige stempel krijgt, maar ook bijdraagt aan milieubewuste praktijken.

Kortom, de Trodat Printy 4908 is een allround en duurzame stempeloptie die geschikt is voor diverse toepassingen. Met keuze uit vier inktkleuren, geschiktheid voor diverse papiersoorten en de mogelijkheid om eenvoudig het tekstplaatje te vervangen, biedt deze stempel de perfecte oplossing voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\