• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat Printy 46025

Trodat Printy 46025

Zelfinktende stempel (Top-merk) voor ronde afdruk t/m 4 regels.

Afdrukformaat: Ø25mm

25,46 Excl. btw
30,81 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Trodat Printy 46025 staat bekend om zijn duurzaamheid en precisie

 Trodat stempels zijn leverbaar in verschillende inktkleuren zoals Zwart, Blauw, Rood en Groen. Deze heten de E/46019 en kunnen zo’n 4.000 stempelafdrukken mee gaan. De stempelinkt die in deze Trodat stempel zit is op waterbasis gemaakt en daardoor erg geschikt voor op normaal papier. Indien u op glad papier wilt stempelen moet u niet de Trodat stempel kiezen. Via onze handige opmaak module kunt u makkelijk en snel uw eigen stempel opmaken.

De Trodat Printy 46025 staat bekend om zijn duurzaamheid en precisie, waardoor het een uitstekende keuze is voor verschillende toepassingen. Met een maximale afdrukmaat van Ø25 mm of maximaal 4 regels tekst, biedt deze stempel talloze mogelijkheden. 

 

Ontdek de voordelen van de Trodat Printy 46025:

Langdurig Stempelplezier: Geniet van langdurig stempelplezier dankzij het ingebouwde stempelkussentje, ontworpen voor duizenden afdrukken.

Vervangbaar Tekstplaatje: Indien nodig kan het tekstplaatje eenvoudig worden vervangen, waardoor tekstwijzigingen mogelijk zijn zonder de gehele stempel te vervangen.

Inktkleur naar Wens: Kies uit vier inktkleuren - zwart, blauw, rood of groen. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten.

Ideaal voor Spaarkaarten: Deze stempel is vaak de keuze voor spaarkaarten, waarbij de heldere en scherpe afdrukken een professionele uitstraling geven aan het spaarproces.

Online Opmaak Module: Maak gebruik van onze handige online opmaakmodule om de stempel naar wens vorm te geven. Bekijk een drukproef voordat u de stempel bestelt.

 

Trodat 46025 - Duurzame stempel

Met een stevig maar compact ontwerp en hoogwaardige materialen biedt de Trodat Printy 46025 een duurzame oplossing voor al uw stempelbehoeften. Het klimaatneutrale aspect van alle Trodat bestsellers benadrukt het milieuvriendelijke karakter van deze stempel.

 

Printy 46025 - Voor duidelijke afdrukken

Het transparante frame en de indicatoren van de Trodat Printy 46025 zorgen voor nauwkeurige afdrukken en een vlotte uitlijning. Met een snelle levertijd ontvangt u niet alleen een hoogwaardige stempel, maar ook een snelle service.

 

Trodat Printy 46025 - Inkt op waterbasis

De Trodat Printy 46025 maakt gebruik van onuitwisbare stempelinkt op waterbasis, voldoend aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798. Naast scherpe afdrukken is deze inkt ook milieuvriendelijk.

In conclusie biedt de Trodat Printy 46025 een uitstekende combinatie van duurzaamheid, precisie en veelzijdigheid. Of het nu voor zakelijk gebruik, spaarkaarten of andere toepassingen is, deze stempel levert consistent hoogwaardige resultaten. Maak uw keuze uit de beschikbare inktkleuren en ontwerp eenvoudig uw stempel met onze online opmaakmodule.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 46025

Inktkussentje Trodat E/46025

Kleiner model  afdrukformaat Ø19mm Trodat Printy 46019

Groter model afdrukformaat Ø30mm Trodat Printy 4630

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\