• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer R24

Colop Printer R24

Colop Printer R24 zelfinktende stempel t/m 4 regels (Top-Merk).

Afdrukformaat: Ø24mm

24,47 Excl. btw
29,61 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Printer R24 is een kunststof stempel met een ingebouwd inktkussen. 

Ontdek de veelzijdige Colop Printer R24, een ronde stempel die wordt geleverd inclusief stempelkussentje. Deze stempel is ideaal voor het eenvoudig afdrukken van adresgegevens en is handig als naam- of controlestempel. De stempelautomaat is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een ingebouwd inktkussen waarmee u duizenden afdrukken kunt maken in verschillende kleuren.

De prijs van deze stempel is inclusief opdruk van tekst of logo, en u heeft keuze uit diverse lettertypen om aan uw persoonlijke voorkeur te voldoen. Dankzij het handige indexvenster op de Colop Printer R24 stempel is de tekst altijd goed leesbaar.

Vergelijkbaar met de Trodat Printy, is de Colop Printer R24 een uitstekende keuze om uw dagelijkse taken en projecten te vereenvoudigen, met professionele afdrukresultaten van topkwaliteit. Het is de perfecte stempel om uw werkzaamheden efficiënter en effectiever te maken.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\