• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Stempelplaatjes Colop Printer 53

Stempelplaatje Colop Printer 53

Tekstplaatje Colop Printer 53. Vervang uw tekstplaatje indien uw tekst niet juist meer is.

Afdrukformaat: 45 x 30mm

14,76 Excl. btw
17,86 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 53 heeft een maximale afmeting 45 x 30 mm. Recycle uw Colop Printer door alleen het stempelplaatje en inktkussentje te vervangen. Het inktkussentje moet bijna altijd tegelijkertijd ook vervangen worden omdat deze is ingesleten op de oude tekst.

 

Vervangend stempelplaatje voor Colop Printer 53: 45x30 mm

Verouderde informatie op uw stempel kan een belemmering vormen voor uw professionele uitstraling. Maar waarom zou u een volledig nieuwe stempel aanschaffen als alleen het stempelplaatje aan vervanging toe is? Het is tijd om efficiënt en duurzaam te handelen met ons innovatieve vervangend stempelplaatje voor de Colop Printer 53.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Maatwerkopties: Elk bedrijf is uniek, daarom bieden wij maatwerkopties aan voor uw nieuwe stempelplaatje. Met onze intuïtieve creator kunt u gemakkelijk uw eigen ontwerp maken, met afmetingen van 45x30 mm die perfect passen bij uw behoeften.
  2. Eenvoudige installatie: Dankzij het meegeleverde dubbelzijdige kleefband is de installatie van uw nieuwe stempelplaatje moeiteloos. Verwijder simpelweg het beschermende schutvel en plaats het nieuwe plaatje op uw stempel. Vergrendel de stempel met de meegeleverde slotjes en uw stempel is klaar voor gebruik.
  3. Duurzaamheid: Door alleen het stempelplaatje te vervangen, draagt u bij aan het verminderen van afval en het behoud van het milieu. Onze vervangende plaatjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een langdurige en betrouwbare prestatie.

 

Nieuw tekstplaatje Colop Printer 53? Dan ook een nieuw inktkussentje! 

Wanneer u besluit uw stempelplaatje te vervangen, is het cruciaal om ook het inktkussentje te vernieuwen. 

Hier is waarom:

  1. Behoud van Kwaliteit: Na verloop van tijd kunnen oude afdrukken in het inktkussentje achterblijven, waardoor nieuwe afdrukken mogelijk vlekkerig en ongelijkmatig worden. Het vervangen van het inktkussentje zorgt voor consistente en heldere afdrukken, waardoor uw stempel zijn professionele uitstraling behoudt.
  2. Verlengde Levensduur: Door regelmatig het inktkussentje te vervangen, verlengt u de levensduur van uw stempel en maximaliseert u de efficiëntie ervan. Hierdoor blijft uw stempel altijd klaar voor gebruik, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervaging of onvolledige afdrukken.

Breng uw Colop Printer 53 weer tot leven door het stempelplaatje en het inktkussentje E/53 te vernieuwen, zodat uw afdrukken altijd professioneel en betrouwbaar zijn.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\