• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Stempelplaatje Colop Printer 35  | Bedrijfsstempels.nl

Stempelplaatje Colop Printer 35

Stempelplaatje Colop Printer 35. Vervang het oude stempelplaatje inclusief reservekussentje.

Afdrukformaat: 50 x 30mm

16,39 Excl. btw
19,83 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Stempelplaatje voor Colop Printer 35 vervangen

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 35 heeft een maximale afmeting 50 x 30 mm. Recycle uw Colop Printer door het stempelplaatje en inktkussentje te vervangen. Het inktkussentje moet bijna altijd tegelijkertijd ook vervangen worden omdat deze is ingesleten op de oude tekst.

Perfecte pasvorm: Speciaal ontworpen voor de Colop Printer 35, biedt dit vervangende stempelplaatje maximale compatibiliteit met afmetingen tot 50x30 mm, zodat uw afdrukken altijd precies zijn zoals u ze wilt hebben.

Eenvoudige installatie: Voorzien van dubbelzijdig kleefband voor moeiteloze bevestiging, waardoor u binnen enkele minuten uw stempel weer operationeel hebt. Verwijder het beschermende schutvel, plaats het nieuwe plaatje op de stempel en druk het stevig aan voor een stabiele hechting.

Duurzaam en betrouwbaar: Gemaakt van hoogwaardige materialen staat dit Colop Printer 35 stempelplaatje garant voor duurzaamheid en consistentie, waardoor het bestand is tegen dagelijks gebruik en herhaalde afdrukken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Maatwerk afdrukken: Personaliseer uw stempelafdrukken met behulp van onze gebruiksvriendelijke creator tool, waarmee u de vrijheid hebt om uw eigen ontwerp te maken en te kiezen uit een breed scala aan lettertypen en lay-outs.

Milieubewust alternatief: In plaats van een volledig nieuwe stempel aan te schaffen, biedt dit vervangende plaatje een ecologisch verantwoorde oplossing, waardoor u niet alleen geld bespaart maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld door alleen het noodzakelijke onderdeel te vervangen.

 

Vervangt u het tekstplaatje van uw Colop Printer 35?

Vergeet niet om ook het inktkussentje te vervangen! Hier is waarom:

Optimale inktverdeling: Door het inktkussentje te vernieuwen voorkomt u dat oude afdrukken interfereren met de nieuwe tekst, wat resulteert in heldere, consistente afdrukken keer op keer.

Verbeterde functionaliteit: Een nieuw inktkussentje zorgt ervoor dat uw stempel weer als nieuw werkt, met scherpe, duidelijke afdrukken die de professionaliteit van uw correspondentie benadrukken.

Houd uw stempel up-to-date: Door zowel het plaatje als het inktkussentje te vervangen, houdt u uw Colop Printer in topconditie en klaar voor elk afdrukklusje.

Vernieuw uw bestaande Colop Printer en geef deze een frisse uitstraling met de juiste afdruk. Ontdek het reservekussentje en zorg ervoor dat uw stempel altijd topprestaties levert.

Nieuw inktkussentje e/35

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\