• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

ISPM 15 stempel Colop Printer Q30

De Colop Printer Q30 ISPM 15 Stempel garandeert dat uw houten verpakkingen voldoen aan de strenge eisen voor behandeling

Afdrukformaat: 31 x 31mm

30,60 Excl. btw
37,03 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Printer Q30 ISPM 15 Stempel - Efficiënt en Aanpasbaar

Heeft u ooit geworsteld met het markeren van houten verpakkingen volgens de strenge ISPM 15-normen? Zo ja, dan is de Colop Printer Q30 ISPM 15 Stempel uw oplossing. Deze zelfinktende stempel biedt niet alleen efficiëntie maar ook aanpasbaarheid, waardoor het een onmisbare tool is voor de verpakkingsindustrie.

 

Voordelen in een Oogopslag:

ISPM 15-Compliant: Voldoen aan de IPPC-richtlijn was nog nooit zo eenvoudig. De Colop Printer Q30 ISPM 15 Stempel garandeert dat uw houten verpakkingen voldoen aan de strenge eisen voor behandeling, met een duidelijk en nauwkeurig merkteken.

Flexibel Ontwerp: Pas het stempelontwerp aan met uw eigen gegevens, inclusief de NL ISO landcode, het unieke 3-cijferige registratienummer van de behandelaar, en de toegepaste behandelingswijze (Heat Treatment, Dielectric Heating, of Methyl Bromide).

Milieubewust: Als onderdeel van de Colop-familie is deze stempel CO2-neutraal, waardoor u niet alleen aan regelgeving voldoet, maar ook bijdraagt aan milieubewustzijn.

Ingebouwd Inktkussen: De Colop Printer Q30 ISPM 15 Stempel is uitgerust met een ingebouwd inktkussen voor moeiteloze en consistente afdrukken.

Diverse Inktkleuren: Personaliseer uw stempel verder door te kiezen uit een scala aan inktkleuren, waaronder blauw, rood, zwart, groen en meer.

Herkenbaar Merkteken: Het IPPC-merkteken is voorzien van een duidelijke kaderrand en scheidt de ISO-landencode van het unieke 3-cijferige registratienummer met een koppelteken, waardoor het onmiskenbaar is.

 

Verbeter de traceerbaarheid van uw houten verpakkingen en zorg voor naleving van internationale normen met de betrouwbare en veelzijdige Colop Printer Q30 ISPM 15 Stempel. Markeer uw zendingen met vertrouwen en gemak, terwijl u voldoet aan de ISPM 15-vereisten. Maak uw eigen merkteken en bescherm uw goederen vandaag nog!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\