• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Mini Printer S110

Colop Printer S110

Colop Mini Printer S110. Speciaal voor lange smalle tekst t/m 2 regels.

Afdrukformaat: 52 x 8mm

17,48 Excl. btw
21,15 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Colop Printer S110: Uw Ultieme Zelf-inktende Stempel

De Colop Printer S110 vertegenwoordigt de ultieme zelf-inktende stempeloplossing die elke stempelklus tot een succes maakt. Dit innovatieve product combineert een robuust kunststof montuur met een ingebouwd inktkussen, wat resulteert in een veelzijdige en zeer aanpasbare stempel. Met een maximaal afdrukformaat van 52x8mm en de mogelijkheid om maximaal twee regels tekst of zelfs uw bedrijfslogo te verwerken, biedt de Colop Printer S110 ongeëvenaarde veelzijdigheid en personalisatiemogelijkheden.

 

Kenmerken van de Colop Printer S110:

Scherpe en Heldere Afdrukken: De Colop Printer S110 staat garant voor haarscherpe en heldere afdrukken, ongeacht of u tekst of een logo wilt afdrukken. Uw afdrukken zien er altijd professioneel uit.

Milieubewust: Deze stempel is volledig CO2-neutraal, wat betekent dat u niet alleen indruk maakt, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Eenvoudig Onderhoud: Het inktkussen van de Colop Printer S110 kan moeiteloos worden vervangen, en u heeft de keuze uit verschillende inktkleuren, zodat u de perfecte afdruk kunt creëren.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als uw ontwerp verandert of als u meerdere stempelafdrukken nodig heeft, kunt u eenvoudig het stempelplaatje afzonderlijk bestellen en vervangen. Dit geeft u maximale flexibiliteit.

Online Ontwerpen: Ontwerp uw stempel gemakkelijk online of upload uw eigen ontwerp. Bestellen is snel en probleemloos.

 

De Colop Printer S110 biedt u de perfecte stempeloplossing om indruk te maken, of het nu op documenten, enveloppen of andere materialen is. Deze stempel staat voor topkwaliteit, maatwerk en milieuvriendelijkheid, alles gecombineerd in één geweldig product.

Haal vandaag nog uw Colop Printer S110 in huis en ervaar de revolutie in stempeltechnologie!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\