• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer R40

Colop Printer R40

Colop Printer R40 zelfinktende stempel t/m 7 regels (Top-Merk).

Afdrukformaat: Ø40mm

37,15 Excl. btw
44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Stap binnen in de wereld van de unieke Colop Printer R40 Rond stempel! Deze ronde stempels stralen veelzijdigheid uit en blinken uit in het gebruik op officiële documenten. Ze zijn bij uitstek geschikt voor professionals zoals notarissen, vertalers, tolken en advocaten.

Bovendien zijn ze een uitstekende keuze voor het creëren van verfijnde Ex-Libris stempels.

Met onze intuïtieve online ontwerpmodule kunt u moeiteloos uw eigen persoonlijke stempel/tekstplaat ontwerpen. Of het nu gaat om adresgegevens, namen of handige controlestempels, de Colop Printer R40 staat garant voor naadloze afdrukken. Dankzij het ingebouwde inktkussen kunt u duizenden afdrukken maken in verschillende kleuren, en de prijs is inclusief opdruk van tekst of logo. Om uw stempel een persoonlijke touch te geven, bieden we een scala aan diverse lettertypen.

Met het handige indexvenster van de Colop Printer R40 stempel is uw tekst altijd glashelder leesbaar. Vergelijkbaar met de bekende Trodat Printy, biedt de Colop Printer R40 een uitgebreid scala aan mogelijkheden om aan al uw stempelbehoeften te voldoen. Ontdek nu de ware kracht van stempelprestaties en ervaar de moeiteloze elegantie van de Colop Printer R40.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\