• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Garage stempel Colop Printer 50

Afdrukformaat: 69 x 30mm

32,24 Excl. btw
39,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Verbeterde Efficiëntie met de Colop Printer 50 - Stempel voor Autobedrijven

Ontdek de veelzijdigheid van de Colop Printer 50, een geavanceerde stempel die specifiek is ontworpen voor autobedrijven. Met zijn gestandaardiseerde ontwerp biedt deze stempel een efficiënte oplossing om belangrijke informatie snel en gemakkelijk te markeren op diverse documenten en formulieren binnen uw garage. Dankzij de gebruiksvriendelijke eigenschappen wordt het stempelen van gegevens een moeiteloze taak.

 

Voordelen:

  • Langdurige Prestaties: De Colop Printer 50 is vervaardigd met duurzaamheid in gedachten. Het ingebouwde inktkussentje kan indrukwekkende 4.000 tot 7.000 afdrukken leveren voordat vervanging nodig is, waardoor u ononderbroken kunt stempelen gedurende een lange periode.
  • Tijd Besparen: Met het geautomatiseerde zelfinktende mechanisme is de stempel altijd klaar voor gebruik, zonder de noodzaak om afzonderlijke inktkussentjes bij te vullen. Hierdoor bespaart u waardevolle tijd in uw dagelijkse taken.
  • Professioneel Ontwerp: Het gestandaardiseerde ontwerp van de stempel maakt het een ideale keuze voor autobedrijven. Het zorgt voor heldere en professionele afdrukken van uw bedrijfsinformatie of logo op diverse documenten.
  • Scherpe en Duidelijke Afdrukken: De Colop Printer 50 garandeert scherpe, heldere afdrukken, waardoor uw documenten een professionele uitstraling krijgen die vertrouwen wekt bij klanten en partners.
  • Milieuvriendelijk: Het zelfinktende mechanisme zorgt voor minder afval dan traditionele stempels met losse inktkussentjes, waardoor u bijdraagt aan een milieubewuste aanpak binnen uw bedrijf.

Ontdek nu de verbeterde efficiëntie met de Colop Printer 50 - een onmisbare stempel voor uw autobedrijf. Profiteer van zijn duurzaamheid en gebruiksvriendelijke eigenschappen om belangrijke documenten moeiteloos te markeren en uw administratieve taken efficiënt uit te voeren.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\