• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Apotheek Colop Printer 50

Afdrukformaat: 69 x 30mm

32,24 Excl. btw
39,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de innovatieve Apotheek Colop Printer 50, een revolutionaire stempelprinter speciaal ontworpen om apotheken naar een hoger niveau te tillen. Met zijn verfijnde ontwerp en een opvallend afdrukformaat van 69x30mm, levert deze compacte stempel scherpe en meesterlijke afdrukken die een blijvende indruk achterlaten.

De Apotheek Colop Printer 50 is meer dan zomaar een stempelprinter; het is een handige tool voor de apotheker. Personaliseer elk detail met tekst, logo's en symbolen, waardoor elke afdruk een meesterwerk wordt dat perfect aansluit bij de identiteit van jouw apotheek. Of het nu gaat om recepten, medicijnverpakkingen of belangrijke documenten, deze krachtige printer zorgt ervoor dat essentiële informatie met precisie en elegantie wordt gecommuniceerd.

Ontworpen met duurzaamheid in gedachten, is de Apotheek Colop Printer 50 gebouwd om te presteren onder druk. Met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie blijft deze printer consistent topprestaties leveren, zelfs bij intensief dagelijks gebruik. En als kers op de taart maakt het slimme ontwerp het vervangen van inktkussens een moeiteloze taak, waardoor waardevolle tijd wordt bespaard en de workflow soepel verloopt.

Verleg de grenzen van jouw apotheek met de Apotheek Colop Printer 50 - een ware innovatie die precisie, personalisatie en prestaties samenbrengt. Laat je apotheek opvallen met meesterlijke afdrukken en versterk de professionele uitstraling die klanten zal betoveren. Ervaar het verschil dat de Apotheek Colop Printer 50 kan maken - een krachtige partner die jouw apotheek naar nieuwe hoogten zal leiden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\