• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 05

Colop Printer 05

Colop Printer 05 zelfinktende stempel t/m 2 regels met tekst/logo. (Top-Merk)

Afdrukformaat: 15 x 6mm

14,42 Excl. btw
17,45 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Maak kennis met de veelzijdige Colop Printer 05 - Uw stempel voor verfijnde afdrukken

Ontdek nu de veelzijdige Colop Printer 05, een zelfinktende stempel die uw afdrukken naar een hoger niveau tilt. Met een maximale afdrukafmeting van 15x6mm en de mogelijkheid om tot 2 regels tekst toe te voegen, biedt de Printer 05 ongeëvenaarde flexibiliteit voor al uw stempelbehoeften.

 

De kenmerken van de Colop Printer 05:

Indrukwekkende Afdrukken: Dankzij geavanceerde technologie levert de Colop Printer 05 altijd heldere, scherpe afdrukken. Uw stempelafdrukken zullen zonder twijfel indruk maken en professionaliteit uitstralen.

Milieuvriendelijk: De Colop Printer 05 is ontworpen met oog voor het milieu en wordt geleverd met het geruststellende kenmerk van CO2-neutraliteit, waardoor u met een schoon geweten uw stempelafdrukken kunt maken.

Vervangbaar Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen van de Printer 05 kan moeiteloos worden vervangen wanneer dat nodig is. Zo blijft uw stempel altijd in topconditie en klaar voor gebruik.

Diverse Inktkleuren: Personaliseer uw stempelafdrukken met een breed scala aan beschikbare inktkleuren voor de Colop Printer 05. Van klassiek zwart tot opvallend rood, de keuze is aan u.

Verwisselbaar Stempelplaatje: Wilt u een nieuw ontwerp voor uw stempel? Geen enkel probleem. U kunt afzonderlijke stempelplaatjes voor de Printer 05 bestellen en ze eenvoudig vervangen, zodat u de vrijheid heeft om uw ontwerp aan te passen wanneer dat nodig is.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Het vormgeven van uw stempel is nog nooit zo eenvoudig geweest. U kunt online uw eigen stempel ontwerpen of uw logo uploaden voor een volledig gepersonaliseerde afdruk.

 

De Colop Printer 05 is de ideale keuze voor bedrijven en professionals die streven naar hoogwaardige stempelafdrukken met een persoonlijke uitstraling. Met zijn geavanceerde kenmerken en duurzame ontwerp is de Printer 05 de stempel die u nodig heeft.

Vertrouw op de Colop Printer 05 voor scherpe, professionele afdrukken en bestel vandaag nog uw eigen exemplaar!

 

Colop Printer 05 en zijn krachtige eigenschappen:

 • Afdrukformaat tot 15x6mm
 • Maximaal 2 regels tekst of uw eigen logo
 • Milieuvriendelijk ontwerp met CO2-neutraliteit
 • Vervangbaar inktkussen
 • Diverse inktkleuren beschikbaar
 • Verwisselbaar stempelplaatje
 • Gemakkelijk online ontwerpen

 

Ter vergelijking: Trodat Printy 4907

Kies voor een groter model van 26x10mm voor de Colop Printer 10

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\