• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Classic 2600 Green Line

Colop Classic 2600GL

Colop 2600 GL t/m 8 regels/logo. Speciaal milieuvriendelijke stempel.

Afdrukformaat: 58 x 37mm

71,03 Excl. btw
85,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Classic 2600 GL - Een Ecovriendelijke Stempel voor Milieubewust Afdrukken

De Colop Classic 2600 GL betreft een hoogwaardige stempel met ingebouwd inktkussentje, ontworpen om documenten moeiteloos en efficiënt te markeren. Met een maximaal afdrukformaat van 58x37mm kunt u op een professionele manier tekst en/of afbeeldingen aanbrengen. Het stevige metalen montuur zorgt voor duurzaamheid, waardoor deze stempel ideaal is voor frequent gebruik.

 

Voordelen:

  • Langdurig inktkussentje: De stempel is uitgerust met een ingebouwd inktkussentje dat tot wel 4.000 a 7.000 afdrukken meegaat voordat het moet worden vervangen. Hierdoor bent u verzekerd van langdurig gebruik zonder frequente vernieuwingen.
  • Eenvoudige vervanging: Het inktkussentje is gemakkelijk door uzelf te vervangen, waardoor u tijd en moeite bespaart en het stempelproces soepel blijft verlopen.
  • Flexibiliteit in afdrukken: Indien uw tekst wijzigt, kunt u altijd een nieuw stempelplaatje bestellen en eenvoudig vervangen. Zo blijft uw stempel up-to-date en geschikt voor verschillende toepassingen.
  • Milieuvriendelijk ontwerp: Als onderdeel van de Green Line-producten bestaat 80% van het materiaal van deze stempels uit gerecycled kunststof. Hiermee levert u een actieve bijdrage aan een duurzamere wereld en vermindert u uw ecologische voetafdruk.

Kortom, de Colop Classic 2600 GL is een betrouwbare en veelzijdige zelfinktende stempel die lang meegaat en met zorg voor het milieu is ontworpen. Dankzij het ingebouwde inktkussentje, de gemakkelijke vervanging en de milieuvriendelijke materialen, biedt deze stempel de perfecte oplossing voor efficiënt en milieubewust afdrukken, zowel op kantoor als thuis.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\