• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Brandstempel ALK ER80 15x12mm.

Brandstempel ALK ER80 15x12mm. compleet

Complete brandstempel incl. gravure van 80 watt.

Afdrukformaat: 15 x 12 mm

187,83 Excl. btw
227,27 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

  • Levertijd brandstempels 1 à 4 werkdagen
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Brandstempel ALK ER80 15x12mm

De brandstempel ALK ER80 15x12mm biedt een betrouwbare oplossing voor het markeren van diverse materialen met een duidelijk en gepersonaliseerd logo of tekst. Met zijn compacte formaat van 15x12mm levert deze brandstempel consistente resultaten voor verschillende toepassingen. Hier zijn de voordelen van de ALK ER80 op een rijtje:

  • Efficiënte markering met een afdrukformaat van 15x12mm.
  • Mogelijkheid om een logo op de brandplaat te laten zetten voor gepersonaliseerde branding.
  • Snelle voorverwarming van slechts 10 minuten voor eenvoudig en optimaal brandmerken.
  • Houten handgreep voor hoog comfort en veilige grip tijdens gebruik.
  • Optionele brandstempelstandaard voor nog meer gemak en precisie bij het gebruik van de stempel.

 

Online brandmerk ontwerpen van de ALK ER80

Het online ontwerpen van de ALK ER80 biedt gebruikers de mogelijkheid om hun eigen logo of tekst te uploaden en nauwkeurig te positioneren op het afdrukgebied van 15x12mm. Met deze functionaliteit kunnen gebruikers hun brandingproces stroomlijnen en gepersonaliseerde resultaten bereiken. Daarnaast kan het maximum afdrukformaat van 15x12mm verzekeren dat het ontwerp op de gewenste schaal wordt afgedrukt.

 

Toepassingen van brandstempel ER80 15x12mm

Brandstempels worden veel gebruikt in verschillende industrieën, waaronder ambachtelijke, productie- en verpakkingssectoren. Ze zijn ideaal voor het markeren van hout, leer, kurk, kunststof en andere materialen met logo's, serienummers, datums of andere identificerende informatie. Dankzij hun veelzijdigheid kunnen brandstempels worden gebruikt voor product-identificatie, branding, decoratie en tracking.

 

Welke temperatuur heb ik nodig?

De ALK ER80 brandstempel is vooraf afgesteld op de meeste houtsoorten om optimale resultaten te garanderen. Voor materialen zoals zacht hout, kunststof, leer en kurk, waarvoor verschillende temperaturen nodig zijn, biedt de netspanningsregelaar een oplossing. Deze regelaar maakt het eenvoudig om de temperatuur aan te passen aan de specifieke vereisten van het materiaal, waardoor consistente en nauwkeurige brandresultaten worden behaald.

Naast deze functies biedt de ALK ER80 brandstempel ook flexibiliteit door de mogelijkheid om de brandplaten te verwisselen voor een nieuw of ander brandmerk, evenals de vervangbare verwarmingselementen. Voor extra gemak kan een nieuwe brandstempelhouder worden aangeschaft, en diverse tafelstandaards zijn beschikbaar om de complete stempel in te leggen of te zetten. Met deze functies en mogelijkheden biedt de ALK ER80 brandstempel een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor al uw brandmerkbehoeften.

 

 

Nog een extra brandplaat ALK ER80 15x12mm

Brandstempelhouder montuur voor de ER80 met de juiste wattage

Tafelrekje voor uw warme brandstempel op te leggen

Brandstempel standaard voor een verticale handeling

Netspanningsregelaar voor kurk, kunststof en leer

Groter model gewenst? Brandstempel ALK 0 30x16mm. compleet 30x16mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\