• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Brandstempel standaard

Voor een gelijkmatige brand afdruk gebruikt u een brandstempel standaard.

191,21 Excl. btw
231,36 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Levertijd brandstempels 1 à 4 werkdagen
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De brandstempels van de merken ALK en HPL model passen uitstekend in deze brandstempel tafelstandaard. De kolom kunt u gemakkelijk in hoogte verstellen. Dit tafelmodel is weer te bevestigen op een tafel of werkbank. Omdat de brandstempel ALK of HPL rechtop gemonteerd wordt krijgt u een perfect brandmerk in het door u te branden materiaal. De hendel is eenvoudig te bedienen en maakt het werk gemakkelijker. Tel de tijd die u nodig heeft voor een perfecte brand afdruk (eerst altijd testen op een afvalstukje) en zorg ervoor dat u steeds dezelfde tijd brand. Op deze wijze zal het resultaat nagenoeg hetzelfde zijn.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\