• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Boekhoudstempel Colop Classic 2800

Optimaliseer uw boekhoudproces met de veelzijdige Boekhoudstempel Colop Classic 2800

Afdrukformaat: 68 x 49mm

92,88 Excl. btw
112,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Optimaliseer uw boekhoudproces met de veelzijdige Boekhoudstempel Colop Classic 2800!

Met de Boekhoudstempel Colop Classic 2800 wordt uw boekhoudproces efficiënter en gestroomlijnder dan ooit tevoren. Deze handige zelfinktende stempel is specifiek ontworpen om vlot en nauwkeurig veelgebruikte tekst en cijfers op uw documenten te plaatsen, waardoor u kostbare tijd bespaart en de kans op fouten minimaliseert. De standaard afdruk voor boekhouding maakt deze stempel betrouwbaar en gebruiksvriendelijk voor het markeren van essentiële informatie.

Met een ruim afdrukformaat van 68x49mm biedt de Boekhoudstempel Colop Classic 2800 voldoende ruimte om al uw gegevens duidelijk weer te geven. U kunt de afdruk volledig aanpassen aan uw wensen met een eenvoudig online ontwerpproces, zodat deze perfect past bij uw persoonlijke boekhoudstijl. U heeft volledige controle over de lay-out en het lettertype.

 

Voordelen:

Langdurige bruikbaarheid: Het ingebouwde inktkussentje gaat tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over frequente vervanging.

Efficiënt en tijdbesparend: Met slechts één druk op de knop stempelt u snel en nauwkeurig, wat waardevolle tijd bespaart en de kans op fouten bij handmatig invoeren vermindert.

Personaliseerbaar: Pas de afdruk volledig aan uw voorkeuren aan via een handig online ontwerpproces, waardoor u belangrijke informatie kunt benadrukken en uw documenten een professionele uitstraling geeft.

Ruim afdrukformaat: Met een royale afdrukgrootte van 68x49mm kunt u voldoende gegevens op één stempelafdruk plaatsen, wat de verwerking van documenten efficiënter maakt.

De Boekhoudstempel Colop Classic 2800 is een onmisbare partner voor uw boekhoudbehoeften, vanwege de veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Vereenvoudig uw boekhoudproces en ervaar het gemak van deze krachtige boekhoudstempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\