• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Verdunningsmiddel Coloris 405

Oplosmiddel. Speciaal voor het verdunnen van Colori R9 inkt.

8,77 Excl. btw
10,61 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 

Speciaal oplosmiddel voor de Coloris R9. Is deze inkt wat aan het indikken op uw stempelkussen (dus niet leeg raken), dan kan het zijn dat de vluchtige stof uit deze inkt aan het verdampen is. In dat geval kunt u een klein beetje oplosmiddel Coloris 405 erbij doen om het inktkussen te verfrissen. Sprenkel een beetje over het kussen, laat even intrekken en u kunt weer stempelen.

Voeg niet teveel toe want dan kan het zijn dat de R9 inkt zijn speciale eigenschappen verliest. Deze eigenschappen zijn hechting, dekkracht en kleurkracht. Mocht u toch teveel erop gedaan hebben laat dit dan weer verdampen. Goebruik de verdunner ALTIJD in een goed geventileerde ruimte.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\