• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat Professional 5212

Trodat Professional 5212

Zelfinktende stevige stempel (Top-merk) t/m 14 regels met eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 116 x 70mm

118,93 Excl. btw
143,91 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Trodat 5212 met ontwerp op maat

Deze trodat stempel is de grootste in ons assortiment van het merk Trodat. Het afdrukformaat is 116 x 70 mm en kan veel regels met tekst en/of logo bevatten. Zeer geschikt voor bij de boekhouding of in een productiehal.

Ontwerp uw eigen Trodat 5212 stempel eenvoudig online. Met onze gebruiksvriendelijke ontwerpmodule kunt u de stempel volledig aanpassen aan uw wensen. Nadat u het ontwerp hebt voltooid, kunt u een drukproef bekijken op ware grootte voor een nauwkeurige beoordeling. Na goedkeuring wordt de stempel geproduceerd en snel bij u afgeleverd.

 

Milieubewuste keuze

De Trodat Professional 5212 is niet alleen functioneel, maar ook milieuvriendelijk. Trodat streeft naar CO2-neutraliteit en investeert in klimaatbeschermingsprojecten om bij te dragen aan een schonere toekomst. De stempel maakt gebruik van watergedragen inkt, wat zorgt voor schone afdrukken op standaard papier zonder een gladde coating. Deze inkt voldoet aan strenge archiveringsnormen voor duurzaamheid en kwaliteit.

 

Trodat 5212. Efficiëntie in gebruik

Met zijn stevige constructie en ergonomisch ontwerp biedt de Trodat 5212 een efficiënte stempelervaring. De stempel is ontworpen voor intensief gebruik en biedt consistente afdrukken van hoge kwaliteit. Dankzij het transparante venster aan de onderkant kunt u de afdruk nauwkeurig positioneren, waardoor verspilling van materiaal wordt geminimaliseerd.

 

Trodat 5212. Veelzijdig en betrouwbaar

De Trodat Professional 5212 is geschikt voor verschillende toepassingen, of u nu tekst, logo's of een combinatie van beide wilt afdrukken. Met een maximaal afdrukformaat van 116x70 mm of 14 regels tekst biedt de stempel voldoende ruimte voor al uw behoeften. U kunt kiezen uit verschillende kleuren inktkussentjes, waaronder zwart, blauw, rood en groen, allemaal op waterbasis en geschikt voor diverse papiersoorten.

 

Het onderhoud van de Professional 5212

Het onderhoud van de Trodat 5212 is eenvoudig, met de mogelijkheid om inktkussentjes snel en zonder geknoei te vervangen. Als de tekst op het stempelplaatje moet worden gewijzigd, is het ook mogelijk om dit te vervangen, waardoor de stempel flexibel blijft voor veranderende behoeften. Met zijn duurzame materialen en hoogwaardige constructie is de Trodat 5212 een betrouwbare partner voor al uw stempelbehoeften.

Kies voor de Professional 5212 voor een combinatie van maatwerk, efficiëntie en duurzaamheid in één stempel.

 

Stempelplaatje Trodat Professional 5212

Inktkussentje ter vervanging van de oude 6/512

Trodat Professional 5211 is een kleiner model dan de Trodat Professional 5212

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\