• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Trodat Professional 5200

Zelfinktende stevige stempel (Top-merk) t/m 6 regels met eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 41 x 24mm

50,84 Excl. btw
61,52 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Trodat Professional 5200

Trodat Professional 5200 is een duurzame en stevig zelf-inktende stempel. Het afdrukformaat van deze stempel is 41 x 24 mm. Het inktkussentje wat in deze stempel zit kan ca. 4.000 stempelafdrukken maken en is te vervangen. De Professional Line is een duurzame en gebruiksvriendelijke stempel die vele jaren zal mee gaan. De inktkleur is standaard zwart. Indien u een andere kleur wilt zijn deze bij te bestellen via onze website. Via onze handige opmaak module kunt u snel en gemakkelijk uw stempel opmaken en bestellen.

 

Hieronder verkennen we de stempel in verschillende hoofdstukken, met specifieke focus op de voordelen, het online ontwerpproces, duurzaamheid, en de eigenschappen van de inkt.

Voordelen van de Trodat Professional 5200

Makkelijke plaatvervanging: Vervang eenvoudig het stempelplaatje om snel en moeiteloos wijzigingen in de tekst aan te brengen.

Afzonderlijke inktkussentjes (E/5200): Extra inktkussentjes zijn apart verkrijgbaar, waardoor de levensduur van de stempel wordt verlengd.

Geschikt voor ongecoat papier: Dankzij de op water gebaseerde inkt is deze stempel perfect voor alle (niet gladde) papiersoorten zonder glanzende coating.

 

Online Ontwerpen met Trodat 5200

Maak gebruik van onze handige online opmaakmodule om de Trodat Professional 5200 naar eigen wens te vormen. Print na het ontwerpen een drukproef op ware grootte voor beoordeling, en plaats vervolgens eenvoudig uw bestelling.

 

Duurzaamheid van de Trodat Professional 5200

Compact en Robuust Ontwerp: Het stevige en compacte montuur, vervaardigd uit duurzame materialen, verzekert een lange levensduur van de stempel.

Nauwkeurige Positionering: Het transparante vlak onderaan de stempel garandeert een nauwkeurige positionering van de afdruk op de gewenste locatie.

CO2 Neutraal: Als onderdeel van de CO2-neutrale Trodat bestsellers draagt de Professional 5200 bij aan een milieubewuste keuze.

 

Inktkenmerken

De inkt van de Trodat Professional 5200 is op waterbasis en verkrijgbaar in zwart, blauw, rood, of groen. Belangrijk om te weten is dat deze inkt geschikt is voor alle (niet gladde) papiersoorten. Voor glad papier raden we een handstempel aan met sneldrogende inkt, zoals het StazOn inktkussen.

In essentie biedt de Trodat Professional 5200 niet alleen veelzijdigheid en kwaliteit, maar ook gebruiksgemak en duurzaamheid. Met de mogelijkheid tot online ontwerpen en bewuste keuzes in materiaal en inkt is deze stempel een waardevolle aanvulling voor uiteenlopende toepassingen. Maak uw administratieve taken efficiënter met de Trodat Professional 5200 - de stempel die functionaliteit en duurzaamheid op unieke wijze combineert.

 

 

Één model kleiner 41x24mm: Colop Classic 2100

Één model groter 56x26mm: Trodat Professional 5204

Handstempels en StazOn stempelkussen

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\