• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat Printy 4907

Trodat Printy 4907

De kleinste zelfinktende Trodat stempel voor 1 regel met tekst.

Afdrukformaat: 13 x 6mm

17,61 Excl. btw
21,31 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Trodat Printy 4907 - De Ultieme Stempeloplossing voor U

Met de Trodat Printy 4907 krijgt u de perfecte stempel voor al uw zakelijke en persoonlijke behoeften in handen. Deze veelzijdige stempel biedt een maximale afdrukafmeting van 13x6mm.

 

Waarom is de Trodat Printy 4907 de beste keuze?

  • Duurzaam en Compact Ontwerp: Deze stempel is ontworpen om lang mee te gaan, dankzij hoogwaardige materialen en een stevig, compact ontwerp dat handig is in gebruik en opslag.
  • Ingebouwd Stempelkussentje: Het ingebouwde stempelkussentje zorgt ervoor dat u duizenden afdrukken kunt maken voordat vervanging nodig is. En als dat moment komt, is een nieuw kussentje altijd beschikbaar als extra optie.
  • Milieuvriendelijke Waterbasis Inkt: De inkt in de Trodat Printy 4907 is op waterbasis, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik op de meeste soorten papier, vooral op niet-glad papier.
  • Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen: Wanneer uw tekst verandert, kunt u eenvoudig een nieuw tekstplaatje bestellen. Vergeet niet om ook het inktkussentje te vervangen om ervoor te zorgen dat uw afdrukken altijd van hoge kwaliteit zijn.
  • Diverse Inktkleuren: U heeft keuze uit verschillende inktkleuren, waaronder zwart, blauw, rood en groen. Hierdoor kunt u de kleur kiezen die het beste bij uw behoeften past.

 

Printy 4907 - Nauwkeurigheid en Snelheid 

De Trodat Printy 4907 wordt geleverd met indicatoren en een transparant frame om nauwkeurige afdrukken en een precieze uitlijning te garanderen. Of u nu zakelijke documenten stempelt of persoonlijke berichten een speciaal tintje wilt geven, deze stempel levert altijd scherpe en duidelijke afdrukken.

 

Bestel Uw Trodat Printy 4907 Vandaag Aarzel niet langer om te voorzien in uw stempelbehoeften. De Trodat Printy 4907 bespaart u tijd en moeite terwijl uw documenten een professionele uitstraling krijgen. Met snelle levering en de mogelijkheid om tekstplaatjes en inktkussentjes eenvoudig te vervangen, bent u altijd klaar om te stempelen.

Bestel vandaag nog uw Trodat Printy 4907 en ervaar hoe eenvoudig stempelen kan zijn, waar u zich ook bevindt. Of u nu op kantoor bent, thuis werkt of onderweg bent, deze stempel biedt betrouwbaarheid en veelzijdigheid voor al uw stempelbehoeften.

 

stempelplaatje trodat printy 4907

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\