• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Trodat Printy 4817/B

Kleine zelfinktende stempel met dagen van de week + datum.

20,87 Excl. btw
25,25 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Trodat Printy 4817/B Woord-datumstempel

Met de Trodat Printy 4817/B Woord-datumstempel kunt u moeiteloos uw documenten voorzien van de juiste dag en datum. Deze handige stempel is ontworpen voor gemak en precisie, waardoor u snel en accuraat kunt werken. Met een afdruk van 3.8mm hoog biedt deze stempel duidelijke en professionele resultaten.

De Trodat Printy 4817/B beschikt over zeven verschillende teksten die gemakkelijk kunnen worden ingesteld door simpelweg te draaien aan het stempelvlak. Of het nu maandag is of zondag, deze stempel maakt het eenvoudig om de juiste dag samen met de datum af te drukken. De doordraaibare datumfunctie maakt het mogelijk om altijd de actuele datum te stempelen.

De zelf-inktende functie van deze stempel zorgt ervoor dat u geen aparte inktkussen meer nodig heeft. Hierdoor blijft uw werkplek schoon en georganiseerd. Bovendien is het inktkussentje verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zwart, blauw, rood en groen. Zo kunt u de stempel aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur of aan de kleurcodering die u hanteert.

Met de Trodat Printy 4817/B Woord-datumstempel bent u verzekerd van een efficiënte en gestroomlijnde workflow. Of u nu documenten stempelt in het kader van uw werk, administratie thuis of in een professionele omgeving, deze stempel maakt het proces een stuk gemakkelijker.

 

Samenvatting:

  • Trodat Printy 4817/B Woord-datumstempel met afdruk van 3.8mm hoog
  • Zeven verschillende teksten voor elke dag van de week, doordraaibaar voor gemakkelijke selectie
  • Zelf-inktende functie voor schone en georganiseerde stempels
  • Verkrijgbaar in zwart, blauw, rood en groen voor persoonlijke voorkeur of kleurcodering

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\