• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat Printy 4817

Trodat Printy 4817

Zelfinktende Woord datumstempel met 12 verschillende woorden en datum.

20,87 Excl. btw
25,25 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de veelzijdigheid van de Trodat Printy 4817 Woord-datumstempel

De Trodat Printy 4817 Woord-datumstempel biedt een betrouwbare oplossing voor een breed scala aan administratieve taken. Met een afdrukhoogte van 4 mm en maar liefst 12 verschillende en draaibare teksten, waaronder "VERZONDEN", "INGEKOMEN", "BEANTWOORD", "GECONTROLEERD", "BEHANDELD", "ONTVANGEN", "CREDIT-NOTA", "GEBOEKT", "BETALLD P.BANK", "BETAALD P. KAS", "AANGEMAAND", en "E-MAIL", is deze stempel een onmisbaar hulpmiddel in elke kantooromgeving.

 

Handige functies van de Trodat Printy 4817 woord-datumstempel

  • 12 verschillende teksten: Met een scala aan vooraf ingestelde teksten kunt u eenvoudig verschillende taken markeren, van het verzenden van documenten tot het aanmanen van betalingen.
  • Doordraaibare datumfunctie: Dankzij de doordraaibare datumfunctie kunt u moeiteloos de juiste datum instellen voor elk document dat u stempelt.
  • Afdruk van 4 mm hoog: De duidelijke afdruk van 4 mm hoog zorgt voor professionele en goed leesbare resultaten, elke keer weer.
  • Zelf-inktende stempel: Met de zelf-inktende functie hoeft u zich geen zorgen te maken over het apart inkten van de stempel voor elke afdruk. Het bespaart tijd en moeite.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren: Het inktkussentje van de Trodat Printy 4817 is verkrijgbaar in vier kleuren - zwart, blauw, rood en groen. U kunt de kleur kiezen die het beste past bij uw specifieke behoeften of voorkeuren.

 

Of u nu documenten moet markeren als "VERZONDEN", "ONTVANGEN" of "GEBOEKT", de Trodat Printy 4817 Woord-datumstempel biedt de veelzijdigheid en efficiëntie die u nodig heeft voor uw dagelijkse taken. Met zijn gebruiksgemak en nauwkeurigheid is deze stempel een waardevolle aanvulling op elk kantoor of administratieve omgeving.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\