• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat Printy 4612

Trodat Printy 4612

Zelfinktende stempel (Top-merk) voor ronde afdruk t/m 3 regels met tekst en/of logo.

Afdrukformaat: Ø12mm

18,51 Excl. btw
22,40 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Trodat Printy 4612: Maak indruk met jouw eigen stempel

De Trodat Printy 4612 biedt jou de mogelijkheid om een blijvende indruk te maken met een stempel die duurzaam, compact en veelzijdig is. Met een indrukwekkend maximaal afdrukformaat van Ø12mm, geeft deze stempel je de vrijheid om zowel tekst als logo's scherp en nauwkeurig weer te geven.

 

Voordelen van de Trodat Printy 4612

  • Compact en duurzaam ontwerp
  • Maximaal afdrukformaat Ø12mm
  • Ingebouwd stempelkussentje voor duizenden afdrukken
  • Keuze uit vier inktkleuren: zwart, blauw, rood of groen
  • Geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten

 

Trodat 4612: Jouw Stempel voor Diverse Doeleinden

De Trodat 4612 past zich aan aan jouw behoeften, of je nu spaarkaarten stempelt, documenten markeert of jouw creatieve ontwerpen afdrukt. Het maximale afdrukformaat van Ø12mm maakt het mogelijk om gedetailleerde afbeeldingen en tekst op een compacte manier weer te geven, waardoor je stempelervaring veelzijdig wordt.

 

Printy 4612: Precision matters

De Trodat Printy 4612 onderscheidt zich door precisie en scherpe afdrukken. Het transparante frame en de indicatoren zorgen voor een foutloze uitlijning, waardoor elke afdruk precies is zoals jij het wilt. Met hoogwaardige materialen en zorgvuldige constructie levert deze stempel consistente resultaten, keer op keer.

 

Trodat Printy 4612: Milieuvriendelijk en efficiënt

Kies voor de milieuvriendelijke route met de Trodat Printy 4612, die gebruikmaakt van inkt op waterbasis. Het stempelkussentje kan moeiteloos en schoon worden vervangen, en je kunt altijd een nieuw/extra inktkussentje (E/4612) bestellen. Alle Trodat bestsellers, inclusief de Printy 4612, zijn klimaatneutraal, waardoor je met een gerust hart kunt stempelen.

 

Online gemak met Trodat Printy 4612

Maak gebruik van de handige online opmaakmodule van Trodat om jouw stempel zelf vorm te geven. Bekijk een drukproef voordat je jouw stempel bestelt, zodat je zeker weet dat het resultaat aan jouw verwachtingen voldoet. Met een snelle levertijd heb je de Trodat Printy 4612 snel in handen, klaar om indruk te maken met elke afdruk.

In essentie is de Trodat Printy 4612 de ideale stempel voor jou, met duurzaamheid, nauwkeurigheid en milieuvriendelijkheid in één compact ontwerp. Met zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak is deze stempel een onmisbaar hulpmiddel, zowel voor zakelijk als persoonlijk gebruik.

 

Nieuw stempelplaatje 46012

Nieuw reservekussentje E/4612

Model groter Ø12mm: Trodat Printy 46019

Alternatief (maar net zo'n goed merk: Colop Printer 12

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\