• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Boekhoudstempel Colop Printer 60

Een handige stempel voor uw administratieve taken.

Afdrukformaat: 76 x 37mm

42,62 Excl. btw
51,57 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Colop Printer 60 Boekhoudstempel

Een krachtige bondgenoot voor uw administratieve taken. Vereenvoudig het markeren en verwerken van documenten met het zelfinktende mechanisme en het gestandaardiseerde ontwerp, wat zorgt voor uniformiteit en consistentie.

 

Voordelen:

 • Slim Inktkussentje: Geniet van het gemak van het ingebouwde inktkussentje, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over aparte inktkussens. Het maakt het stempelen niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook bijzonder handig.
 • Standaard Ontwerp: De Colop Printer 60 heeft een gestandaardiseerd boekhoudontwerp, waardoor uw gemarkeerde documenten altijd uniform zijn. Dit draagt bij aan een georganiseerde boekhouding.
 • Duurzame Inktkwaliteit: Met het inktkussentje dat tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken meegaat, kunt u vertrouwen op langdurige, betrouwbare prestaties zonder frequent inkt te moeten vervangen.
 • Snel en Efficiënt: Stempel snel en duidelijk, waardoor u zonder moeite grote hoeveelheden documenten kunt verwerken. Hierdoor bespaart u waardevolle tijd en verhoogt u uw productiviteit.
 • Robuuste Constructie: De Colop Printer 60 is gemaakt van duurzame materialen en ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij dagelijks intensief gebruik. Vertrouw op een betrouwbare stempel die de tand des tijds doorstaat.
 • Compact en Gebruiksvriendelijk: Het handige formaat en het ergonomische ontwerp van de Colop Printer 60 zorgen ervoor dat de stempel comfortabel in de hand ligt en eenvoudig te gebruiken is, zelfs bij langdurig stempelen.

 

Vergroot uw efficiëntie in de boekhouding met de duurzame en efficiënte Colop Printer 60 Boekhoudstempel met standaard ontwerp. Of u nu met grote volumes documenten werkt of dagelijks administratieve taken uitvoert, deze stempel biedt de betrouwbare oplossing die u nodig heeft. Vereenvoudig uw stempelwerk met het ingebouwde inktkussentje, de gestandaardiseerde vormgeving en de langdurige inktkwaliteit voor een soepel en doeltreffend boekhoudproces.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\