• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 60 tekstplaatje

Stempelplaatje Colop Printer 60

Tekstplaatje Colop Printer 60. Vervang uw tekstplaatje indien uw tekst niet juist meer is.

Afdrukformaat: 76 x 37mm

21,52 Excl. btw
26,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Verbeterde stempelplaatjes voor Colop Printer 60: optimaliseer uw afdrukken met gemak

  • Behoud van kwaliteit: Wanneer uw adres of contactgegevens veranderen, hoeft u niet langer een volledig nieuwe stempel aan te schaffen. Met onze vervangende stempelplaatjes kunt u de kwaliteit van uw afdrukken behouden terwijl u kosten bespaart en het milieu ontziet.
  • Gebruiksvriendelijk ontwerpproces: Selecteer moeiteloos het juiste merk en type stempel en maak uw eigen ontwerp met behulp van onze intuïtieve ontwerptool. Na een eenvoudige goedkeuring van de drukproef, kunt u uw nieuwe stempelplaatje bestellen met vertrouwen.
  • Eenvoudige installatie: Onze vervangende stempelplaatjes worden geleverd met hoogwaardig dubbelzijdig kleefband, waardoor installatie een fluitje van een cent is. Verwijder eenvoudig het schutvel en bevestig het plaatje op uw stempel. Zorg ervoor dat u de stempel stevig indrukt en vergrendelt met de handige zijslotjes voor een stevige bevestiging. Met slechts een paar simpele stappen is uw stempel klaar voor gebruik.
  • Essentie van inktkussentje vervanging: Bij het vervangen van het stempelplaatje is het van cruciaal belang om ook het inktkussentje te inspecteren en indien nodig te vernieuwen. Oude afdrukken kunnen in het inktkussentje worden ingedrukt, wat kan leiden tot ongelijkmatige inktverspreiding en vervaagde afdrukken. Door het inktkussentje te vervangen, zorgt u ervoor dat uw stempel consistente en scherpe afdrukken blijft produceren.
  • Duurzame upgrade: Geef uw vertrouwde Colop Printer een duurzame upgrade door alleen het stempelplaatje te vervangen. Met de juiste keuze van afdruk en vernieuwing van het inktkussentje, kunt u uw stempel nieuw leven inblazen zonder onnodige verspilling.

 

Innovatief Stempelplaatje voor Colop Printer 60

Reservekussentje voor de Colop Printer 60: Koop hier uw reservekussentje voor de Colop Printer 60.

 Vergeet niet om ook een reservekussentje E/60 Colop aan te schaffen, zodat uw stempel altijd in topconditie blijft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\