• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Tekstplaatje Colop Printer 54

Stempelplaatje Colop Printer 54

Tekstplaatje Colop Printer 54. Vervang uw tekstplaatje indien uw tekst niet juist meer is.

Afdrukformaat: 50 x 40mm

18,02 Excl. btw
21,80 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 54 heeft een maximale afmeting 50 x 40 mm. Recycle uw Colop Printer door alleen het stempelplaatje en inktkussentje te vervangen. Het inktkussentje moet bijna altijd tegelijkertijd ook vervangen worden omdat deze is ingesleten op de oude tekst.

 

Colop Printer 54 Stempelplaatje met uw nieuwe gegevens

Is het tijd om uw stempel een nieuwe uitstraling te geven? Of heeft u recentelijk uw adres of contactgegevens gewijzigd? Een nieuw stempelplaatje voor uw Colop Printer 54 biedt de perfecte oplossing zonder dat u een volledig nieuwe stempel hoeft aan te schaffen. Met afmetingen tot 50x40 mm past dit plaatje naadloos op uw bestaande stempel, waardoor u weer klaar bent om scherpe en duidelijke afdrukken te maken.

 

Belangrijk om te weten:

Eenvoudig te vervangen: Het vervangen van uw stempelplaatje is een fluitje van een cent. Selecteer simpelweg het juiste model en ontwerp uw eigen afdruk met behulp van onze handige creator. Nadat u een voorbeeldafdruk heeft bekeken en alles naar wens is, plaatst u uw bestelling. U ontvangt dan het nieuwe stempelplaatje met dubbelzijdig kleefband voor een probleemloze bevestiging.

Herstelt functionaliteit: Door het vernieuwen van uw stempelplaatje kunt u uw stempel weer optimaal benutten, zelfs na wijzigingen in uw gegevens. Met een fris plaatje kunt u weer moeiteloos professionele afdrukken maken.

Belang van een nieuw inktkussetje: Bij het vervangen van het stempelplaatje is het cruciaal om ook het inktkussetje te controleren en indien nodig te vernieuwen. Oude afdrukken kunnen in het inktkussetje worden ingedrukt, waardoor de nieuwe tekst mogelijk niet overal inkt kan vasthouden. Door zowel het plaatje als het inktkussetje te vervangen, bent u verzekerd van consistente en hoogwaardige afdrukken.

 

Upgrade uw Colop Printer 54 vandaag nog

Geef uw vertrouwde Colop Printer 54 een upgrade met een nieuw stempelplaatje. Door het vervangen van zowel het plaatje als het inktkussetje kunt u uw stempel weer als nieuw laten functioneren en kunt u blijven genieten van heldere en professionele afdrukken.

Vergeet niet om ook een reservekussentje E/54 voor de Colop Printer 54 aan te schaffen, zodat uw stempel altijd klaar is voor gebruik.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\