• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Stempelplaatje Colop Printer 52

Stempelplaatje Colop Printer 52

Tekstplaatje Colop Printer 52. Vervang uw tekstplaatje indien uw tekst niet juist meer is.

Afdrukformaat: 30 x 20mm

12,56 Excl. btw
15,20 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 52 heeft een maximale afmeting 30 x 20 mm. Recycle uw Colop Printer door alleen het stempelplaatje en inktkussentje te vervangen. Het inktkussentje moet bijna altijd tegelijkertijd ook vervangen worden omdat deze is ingesleten op de oude tekst.

 

Stempelplaatje voor de Colop Printer 52

Een Revolutie in Stempeltechnologie: Maak kennis met ons geavanceerde stempelplaatje, speciaal ontworpen voor de Colop Printer 52. Met innovatieve materialen en productietechnieken biedt dit plaatje een ongeëvenaarde afdrukkwaliteit en duurzaamheid.

Milieuvriendelijk: Onze focus ligt op duurzaamheid. Door alleen het stempelplaatje te vervangen, verminderen we niet alleen afval, maar besparen we ook kostbare grondstoffen. Kies voor een groenere optie zonder concessies te doen aan prestaties.

Maatwerk: Personaliseer uw stempelplaatje met onze unieke ontwerptool. Voeg tekst, afbeeldingen en zelfs handtekeningen toe voor een stempel die echt opvalt. Breng uw creatieve visie tot leven met onze onbeperkte mogelijkheden.

Eenvoudige te monetren op stempel: Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp van ons stempelplaatje is de installatie een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten heeft u een stempel die klaar is om indruk te maken, keer op keer.

Stempelpaatje en Inktkussentje: Voor optimale prestaties raden we aan om ook het inktkussen te vervangen bij het installeren van het nieuwe stempelplaatje. Zo bent u verzekerd van consistente, professionele afdrukken met elke stempelbeweging.

 

Tekstplaatje Colop Printer 52 en inktkussentje vervangen

Vervangt niet alleen het tekstplaatje van de Colop Printer 52 maar ook het inktkussentje E/52. Het oude kussentje is ingedeukt op de oude tekst en zal niet overal dezelfde hoeveelheid inkt pakken met het nieuwe tekstplaatje Printer 52.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\