• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 40 stempelplaatje | Bedrijfsstempels.nl

Stempelplaatje Colop Printer 40

Tekstplaatje Colop Printer 40. Voor goede kwaliteit van uw afdruk vervang ook het reservekussentje.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

10,28 Excl. btw
12,44 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Vervanging stempelplaatje Colop Printer 40

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 40 heeft een maximale afmeting 59 x 23 mm. Recycle uw Colop Printer door alleen het stempelplaatje en inktkussentje te vervangen. Het inktkussentje moet bijna altijd tegelijkertijd ook vervangen worden omdat deze is ingesleten op de oude tekst.

 Hier zijn een paar redenen waarom onze oplossing opvalt:

Maatwerk Ontwerp: Met onze geavanceerde ontwerptool kun je jouw stempelplaatje Colop Printer 40 volledig personaliseren. Voeg nieuwe contactgegevens toe, experimenteer met verschillende lettertypen en kleuren, en creëer een stempelafdruk die perfect bij jouw stijl past.

Uitstekende Kwaliteit: Onze stempelplaatjes worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en een uitstekende afdrukkwaliteit. Verwacht heldere en scherpe afdrukken, keer op keer.

Eenvoudige Installatie: Dankzij het handige dubbelzijdige kleefband is het vervangen van je stempelplaatje Colop Printer 40 een fluitje van een cent. Plaats eenvoudig het nieuwe plaatje op je stempel en je bent klaar om te gaan.

 

Optimaliseer je afdrukken met een nieuw Colop Printer 40 tekstplaatje

Bij het upgraden van je stempelplaatje is het ook essentieel om het inktkussentje te vernieuwen. Waarom?

Uniforme inktverspreiding: Een nieuw inktkussentje zorgt voor een gelijkmatige inktverspreiding, wat resulteert in consistente en heldere afdrukken zonder vlekken of strepen.

Verlengde levensduur van je stempel: Door regelmatig het inktkussentje te vervangen, behoud je niet alleen de kwaliteit van je afdrukken, maar verleng je ook de levensduur van je stempel.

Geef je stempel een unieke uitstraling met ons op maat gemaakte stempelplaatje voor de Colop Printer 40 en maak elke afdruk onvergetelijk.

Zorg ervoor dat je ook een reservekussentje voor de Colop Printer 40 hebt, zodat je stempel altijd klaar is voor gebruik.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\