• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Stempelplaatjes Colop Printer 38 | Bedrijfsstempels.nl

Stempelplaatje Colop Printer 38

Stempelplaatje Colop Printer 38. Voor goede kwaliteit van uw afdruk vervang ook het reservekussentje.

Afdrukformaat: 56 x 33mm

16,83 Excl. btw
20,36 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Vervangend stempelplaatje voor Colop Printer 38

Recycle het stempelplaatje Colop Printer 38 door alleen het stempelplaatje en inktkussentje te vervangen. Het inktkussentje moet bijna altijd tegelijkertijd ook vervangen worden omdat deze is ingesleten op de oude tekst.

Geef uw stempel een upgrade met een nieuw stempelplaatje voor de Colop Printer 38. Dit plaatje, met een maximale afmeting van 56x33 mm, biedt u de perfecte mogelijkheid om uw stempel een frisse uitstraling te geven zonder de kosten van een volledig nieuwe stempel. Gemaakt met precisiegravure, garandeert dit plaatje heldere en scherpe afdrukken, elke keer weer.

 

Recycle uw tekststempelplaatje Printer 38

Kostenbesparend: Waarom een nieuwe stempel kopen als alleen het plaatje toe is aan vervanging? Door alleen het plaatje te vernieuwen, bespaart u geld en vermindert u uw ecologische impact.

Eenvoudige Installatie: Met onze handige online ontwerpmodule kunt u uw nieuwe plaatje eenvoudig zelf ontwerpen. Vervolgens ontvangt u het plaatje met dubbelzijdig kleefband voor een moeiteloze installatie.

Flexibiliteit: Pas uw stempel gemakkelijk aan veranderingen aan, zoals een nieuw adres of telefoonnummer, zonder dat u een nieuwe stempel hoeft aan te schaffen.

Verbeterde Kwaliteit: Een nieuw plaatje zorgt voor heldere, consistente afdrukken, waardoor uw stempel altijd professioneel oogt.

Milieubewust: Door alleen het plaatje te vervangen, vermindert u uw afval en draagt u bij aan een duurzamere wereld.

 

Vernieuw ook uw inktkussentje

Vergeet niet om ook uw Colop Printer 38 inktkussentje te controleren en indien nodig te vervangen. Een fris inktkussentje zorgt voor een optimale inktverdeling en een perfecte afdruk.

Upgrade uw stempel vandaag nog met ons vervangende plaatje voor de Colop Printer 38 en geniet van een vernieuwde stempelervaring.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\