• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Stempelkussen Top!Pad type 3

De beste keuze voor sneldrogende inkt op olie, water en alcoholbasis, 31x24cm
Afvullen met 66 gr. inkt.

Afdrukformaat: 310 x 240mm

81,95 Excl. btw
99,16 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Top!Pad. Dit is absoluut de topper onder alle inktkussens!

Ongedrenkt stempelkussen 31x24 cm voor alle standaard en speciale inkten w.o. de speciale Colop, Trodat, Noris en Coloris inkten. Het beïnkten van dit stempelkussen is eigenlijk heel éénvoudig. Verdeel de 66 gram over het speciale vilt en wacht enkele uren tot de inkt zich verdeeld heeft over het vilt. Sluit het inktkussen zoveel en zo goed mogelijk om uitdroging aan de lucht tegen te gaan. Vooral sneldrogende inkten bevatten veel vluchtige stoffen die snel kunnen verdampen. Daarom is ons Top!Pad ook nagenoeg luchtdicht af te sluiten in tegenstelling tot andere inktkussens. Pas op bij het openen van het stempelkussen dat de deksel recht blijft. Dit bereikt u door de deksel aan diverse kanten gelijkmatig te openen.

Om voor de eerste keer het stempelkussen te beïnkten heeft u 66 gram inkt nodig. Ons advies is om minimaal een kwart liter inkt aan te schaffen. De inkt zal op dit kussen niet snel uitdrogen maar u verbruikt uiteraard wel inkt. Indien u veel stempelt schaf dan meteen een liter aan.

Dit stempelkussen is speciaal ontworpen voor grote stempels om b.v. papierenzakken, tassen van craftpapier of dozen mee te bestempelen. Dit stempelkussens is de grootste die verkrijgbaar is. Andere merken grote ongedrenkte kussens drogen snel uit indien ze beïnkt zijn met sneldrogende inkten. Het Top!Pad blijft erg lang vochtig. De inkt kan wel 3 maanden vochtig blijven voordat u opnieuw inkt moet toevoegen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\