• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Stempelkussen Top!Pad type 2

De beste keuze voor sneldrogende inkt op olie, water en alcoholbasis, 22,5x16,1cm.
Afvullen met 30 gr. inkt.

Afdrukformaat: 225 x 161mm

60,64 Excl. btw
73,37 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Top!Pad is absoluut de topper onder de stempelkussens!

Het Top!Pad is een ongedrenkt stempelkussen - formaat 22,5x16,1cm. - voor alle standaard en speciale inkten w.o. de Colop, Trodat, Noris en Coloris stempelinkten. Het beïnkten van dit stempelkussen is heel gemakkelijk. Verdeel 33 gram stempelinkt over het stempelvilt, sluit het stempelkussen goed af en wacht enkele uren tot de inkt zich verdeeld heeft over het vilt. Sluit het inktkussen zo vaak en zo goed mogelijk om uitdroging aan de lucht tegen te gaan. Vooral sneldrogende stempelinkten bevatten veel stoffen op alcoholbasis die snel kunnen verdampen als het inktkussen open staat. Daarom is ons Top!Pad ook nagenoeg luchtdicht af te sluiten in tegenstelling tot inktkussens van andere merken. Pas op bij het openen van het stempelkussen dat de deksel recht blijft en niet krom getrokken wordt. Het beste kunt u de deksel aan diverse kanten gelijkmatig te openen.

Beïnkt u het Top!Pad voor de eerste keer dan heeft u 33 gram inkt nodig. Wij adviseren u om minimaal een kwart liter inkt aan te schaffen. De inkt zal op het Top!Pad stempelkussen niet snel uitdrogen maar u verbruikt uiteraard wel inkt. Indien u veel stempelt schaf dan een liter stempelinkt aan.

Dit stempelkussen is ontworpen voor grote handstempels om b.v. papierenzakken, tassen van craftpapier of dozen mee te bestempelen. Dit is een geweldig alternatief voor de (milieubelastende) plastic reclametasjes. Dit stempelkussens is het grootste stempelkussen dat verkrijgbaar is. Andere merken grote ongedrenkte kussens drogen veel sneller uit indien ze beïnkt zijn met sneldrogende inkten. Het Top!Pad blijft erg lang vochtig. De inkt kan wel 3 maanden vochtig blijven voordat u opnieuw inkt moet toevoegen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\