• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Stempelen met Trodat

Al bekend met onze Trodat stempels?

Trodat is een van de bekendste merken in de stempelwereld en wordt vaak gekozen. Bij ons bent u op het juiste adres voor stempels van Trodat. Wij bieden u een ruim aanbod aan stempels, dit zijn voornamelijk zelf-inktende stempels. U heeft bij ons de mogelijkheid de gehele stempel zelf te ontwerpen. Wij zorgen er voor dat het ontwerp wat u maakt perfect op papier komt met de stempels van Trodat. Er zijn stempels in diverse formaten, in verschillende kleuren en verschillende afdrukken. Trodat levert een dusdanig hoge kwaliteit stempels dat wij trots zijn dat wij dit merk in onze webshop op te hebben mogen nemen. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden Trodat allemaal te bieden heeft voor u.

 

✅ Kies het juiste formaat en type stempel uit

✅ Start met het online ontwerpen van uw stempel of upload uw bestand

✅ Check uw digitale drukproef en bestel.

✅ Betaal online of op rekening

✅ Indien u voor 15.00 uur uw bestelling online plaatst versturen wij deze dezelfde werkdag

 

Bekijk al onze stempels

Stempelen met Trodat

Zelf-inktende Printy line van Trodat

Een van de meest populaire stempellijn die Trodat ooit heeft gerealiseerd is de Printy-line. Enorm populair mede dankzij zijn perfecte kwaliteit afdruk en zijn handzame formaat. Bij deze stempels heeft u de mogelijkheid om online in onze webshop een ontwerp te maken, wij plaatsen hem vervolgens onder de stempel, daarna verzenden wij hem en ligt de stempel de volgende werkdag bij u in huis of op de zaak. De Printy-line verdeelt Trodat op in formaten van klein naar groot (Printy 4910, Printy 4911 etc.. ) Hoe meer inhoud u op de stempel wenst, des te groter de montuur. Bent u niet helemaal zeker of de gewenste inhoud op uw gekozen montuur past? Schroom niet en neem contact op met ons. Wij geven u graag advies. De Printy-Line heeft een kunststof montuur en wordt vaak gebruikt voor bijvoorbeeld garages, afdrukken van bedrijfsgegevens met logo of bijvoorbeeld spaarkaarten. Deze reeks wordt het meest verkocht. Er zijn echter ook andere mogelijkheden deze zal ik u verder toelichten in onderstaande teksten. Wist u overigens dat de Trodat Printy-Line ook te verkrijgen is met verstelbare datum in de afdruk opgenomen?

Trodat professional – voor de grotere afdrukken

Deze line is een wat robuustere uitvoering ten opzichte van de zelf-inktende printy stempels van Trodat. Ze zijn ontwikkelt van beter materiaal en voelen wat degelijker aan. Het verschil zit hem in de Professional-line voornamelijk in het formaat. Per formaat heeft u de mogelijkheid om een bepaalt aantal regels kwijt te kunnen. Deze stempel is verkrijgbaar in rechthoekige variant maar ook in het rond. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te gaan voor de professional-line met datum integratie. De datum kunt u op de stempel dan eenvoudig instellen en wordt meegenomen in de afdruk (in de meeste gevallen in het midden van de afdruk, hierop moet u uw design aanpassen).

\