• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Stamp Mouse 30 blauw

Stamp Mouse 30 Blauw

Colop Stamp Mouse 30 max. 5 regels tekst en/of logo. Makkelijk voor onderweg. Blauw montuur.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

22,53 Excl. btw
27,26 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Stamp Mouse 30 Blauw: Compacte Stempel voor Diverse Toepassingen

De Stamp Mouse 30 bevat een handig open- en sluitsysteem. Deze stempel is met 1 hand te openen, te stempelen en daarna weer te sluiten. Het montuur is in meerdere kleur verkrijgbaar. Zeer geschikt als een origineel cadeau. 

 

Productinformatie:

De Colop Stamp Mouse 30 Blauw is een veelzijdige stempel met een blauw montuur, ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Met zijn maximale afdrukformaat van 47x18mm en het ingebouwde inktkussentje, biedt deze stempel een handige oplossing voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Hieronder vindt u de kenmerken en toepassingen van deze stempel:

 

Kenmerken:

 • Ruime Afdrukmogelijkheden: Met een maximale afdrukruimte van 47x18mm kunt u gedetailleerde ontwerpen, logo's en teksten duidelijk weergeven.
 • Geïntegreerd Inktkussentje: Het inktkussentje bevat inkt op waterbasis, ideaal voor gebruik op standaard (niet glad) papier. De stempelafdrukken zijn scherp en levendig.
 • Tot Vier Regelteksten: Deze stempel biedt ruimte voor maximaal vier regels tekst, waardoor flexibiliteit mogelijk is voor diverse berichten en informatie.
 • Perfect voor Geocaching: Naast regulier gebruik is de stempel ook geschikt voor geocaching, waarmee u uw sporen kunt markeren en uw avonturen kunt documenteren.

 

Toepassingen:

 • Ultieme Draagbaarheid: Dankzij het compacte formaat past de Stamp Mouse stempel gemakkelijk in uw zak, tas of portemonnee. Hierdoor hebt u altijd een stempel bij de hand, waar u ook bent.
 • Versterk Uw Bedrijfsidentiteit: Deze stempel is uitermate geschikt voor het afdrukken van kleine logo's, bedrijfsgegevens en contactinformatie. Hiermee geeft u een professionele uitstraling aan uw communicatie en documenten.
 • Unieke Personalisatie: Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw stempels met creatieve tekst of ontwerpen. Creëer gepersonaliseerde stempels voor speciale gelegenheden, uitnodigingen of geschenken.
 • Duurzaamheid Gewaarborgd: Standaard afdrukkend in zwart, biedt elke stempel duizenden heldere en scherpe afdrukken. U hoeft zich geen zorgen te maken over frequente inktkussenvulling.

 

De Colop Stamp Mouse 30 Blauw biedt een compacte en betrouwbare stempeloplossing voor diverse toepassingen. Kies uit verschillende montuurkleuren om uw eigen stijl te benadrukken en geniet van de draagbare en hoogwaardige stempelervaring die deze stempel te bieden heeft.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\