• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Sjabloon 600x100 mm met eigen tekst/afbeelding

Sjabloon 600x100 mm. Ontwerp online uw sjabloon met onze ontwerptool.

21,80 Excl. btw
26,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Sjabloon 600x100 mm

Sjabloon met uw eigen tekst voor het markeren van kisten, pallets e.d.? Ook voor tijdelijke boodschappen met spuitkrijt op stoep en straat. Maak gebruik van onze online ontwerptool. Bepaal eerst het formaat. Zoekt u een sjabloon van 600x100 mm. Dan staat u al bij het juiste product. Ga verder met op “personaliseer” en begin met het ontwerpen van uw tekstsjabloon. Het lettertype is Stencil. Dit lettertype is speciaal geschikt voor tekst sjablonen, aangezien met Stencil delen van de letters niet uit het sjabloon vallen. Gaat u zelf een logo of een afbeelding uploaden, dan moet u er altijd rekening mee houden dat er verbindingsstukjes aangebracht zijn van tenminste 2mm dikte zodat er niet delen van uw logo “los” raken.

Onze sjablonen 600x100 mm zijn gemaakt van Mylar. Dit is een witte kunststof van dun materiaal waardoor het ook flexibele is. Mylar is geschikt voor veelvuldig gebruikt en scheurt niet. Het sjabloon snijden wij met één van onze lasers uit en is zodoende strak gesneden.

Uw ontwerp op het formaat 600x100 mm mag niet groter zijn dan:

- 580x80 mm indien u sjabloneert met een roller met verf of inkt. Dus aan iedere zijkant 1 cm niet gebruiken

- 560x60 mm indien u met een spray, zoals bijvoorbeeld onze krijtspray speciaal voor sjablonen gaat sjabloneren. Dus aan iedere zijkant 2 cm niet gebruiken

Uiteraard kunt u de randen verbreden. Wij adviseren dit te doen met schilders tape en een stuk plastic, een oude krant of stuk karton. Bij spuitspray is het zowiezo aan te raden een extra rand te maken.

U kunt ook met spuitlijm de achterzijde van het sjabloon 600x100 mm plakkerig maken zodat en tijdelijk beter hecht op de ondergrond. In dat geval voorkomt u dat de inkt of verf achter het sjabloon terecht komt.

Wij produceren onze sjablonen met vakmanschap en liefde voor het vak. Maak gebruik van onze snelle levertijden en bestel snel uw sjabloon van 600x100 mm.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\