• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Sjabloon 300x300 mm met eigen tekst/afbeelding

Sjabloon 30x30 cm. Ontwerp online uw sjabloon met onze ontwerptool.

19,97 Excl. btw
24,16 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Sjabloon 30x30 cm

Sjabloon met uw eigen tekst voor het markeren van kisten, pallets e.d.? Ook voor tijdelijke boodschappen met spuitkrijt op stoep en straat. Maak gebruik van onze online ontwerptool. Bepaal eerst het formaat. Zoekt u een sjabloon van 30x30cm. Dan staat u al bij het juiste product. Ga verder met op “personaliseer” en begin met het ontwerpen van uw tekstsjabloon. Het lettertype is Stencil. Dit lettertype is speciaal geschikt voor tekst sjablonen, aangezien met Stencil delen van de letters niet uit het sjabloon vallen. Gaat u zelf een logo of een afbeelding uploaden, dan moet u er altijd rekening mee houden dat er verbindingsstukjes aangebracht zijn van tenminste 2mm dikte zodat er niet delen van uw logo “los” raken.

Onze sjablonen 30x30cm. zijn  gemaakt van Mylar. Dit is een witte kunststof van dun materiaal waardoor het ook flexibele is. Mylar is geschikt voor veelvuldig gebruikt en scheurt niet. Het sjabloon snijden wij met één van onze lasers uit en is zodoende strak gesneden.

Uw ontwerp op het formaat 30x30cm mag niet groter zijn dan:

- 28x28cm  indien u sjabloneert met een roller met verf of inkt. Dus aan iedere zijkant 1 cm niet gebruiken

- 26x26cm indien u met een spray, zoals bijvoorbeeld onze krijtspray speciaal voor sjablonen gaat sjabloneren. Dus aan iedere zijkant 2 cm niet gebruiken

Uiteraard kunt u de randen verbreden. Wij adviseren dit te doen met schilders tape en een stuk plastic, een oude krant of stuk karton. Bij spuitspray is het altijd aan te raden een extra rand te maken of een groter model sjabloon 40x40cm te nemen zodat er automatisch al een bredere rand ontstaan.

U kunt ook met spuitlijm de achterzijde van het sjabloon 30x30cm plakkerig maken zodat en tijdelijk beter hecht op de ondergrond. In dat geval voorkomt u dat de inkt of verf achter het sjabloon terecht komt.

Wij produceren onze sjablonen met vakmanschap en liefde voor het vak. Maak gebruik van onze snelle levertijden en bestel snel uw sjabloon van 30x30cm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\