• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Pocketstamp R30 Indigo

Pocketstamp R30 Indigo

Colop Pocket stempel R 30 t/m 5 regels. Montuur kleur Indigo.

Afdrukformaat: Ø32mm

28,14 Excl. btw
34,05 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Pocketstamp R30 Indigo Stempel - Handig voor onderweg

Ontdek de Handige Pocketstamp R30 Indigo Stempel - Stijl en Functionaliteit in Één

De Pocketstamp R30 Indigo stempel combineert doordachte functionaliteit met een eigentijds ontwerp, waardoor het de perfecte metgezel is voor degenen die altijd onderweg zijn en behoefte hebben aan een handige stempeloplossing. Het donkerblauwe montuur voegt een vleugje elegantie toe aan dit praktische hulpmiddel.

 

Belangrijkste Kenmerken:

 • Verfijnd Ontwerp: Het stijlvolle donkerblauwe montuur van de Pocketstamp R30 Indigo stempel zorgt voor een professionele uitstraling en praktische bruikbaarheid.
 • Maximale Afdrukgrootte: Met een royale maximale afdrukdiameter van Ø30mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor uw tekst en logo's.
 • Geïntegreerd Inktkussentje: Het inktkussentje bevat hoogwaardige inkt op waterbasis, speciaal geformuleerd voor gebruik op standaard papier met een niet-gladde textuur.
 • Ruimte voor 4 Regels: Personaliseer uw stempel met tot wel 4 regels tekst, waardoor u alle nodige informatie kunt toevoegen.

 

Toepassingen in de Praktijk:

 • Ultieme Draagbaarheid: Dankzij het compacte formaat en lichte gewicht is de Pocketstamp R30 Indigo de ideale metgezel voor professionals die vaak onderweg zijn. Stempel moeiteloos belangrijke informatie op documenten, formulieren en aantekeningen, waar u zich ook bevindt.
 • Efficiëntie op Kantoor: Maak een blijvende indruk op collega's en klanten door professioneel ogende documenten te creëren. Voeg snel en eenvoudig adresgegevens, datums, handtekeningen en meer toe.
 • Een Geocaching Must-Have: Deze stempel gaat verder dan kantoorgebruik en is ook een waardevolle metgezel voor geocaching enthousiastelingen. Geef een uniek stempelaccent aan uw geocache-logboeken en maak uw ontdekkingen onvergetelijk.

 

Met de Pocketstamp R30 Indigo stempel krijgt u de ideale combinatie van draagbare veelzijdigheid en de mogelijkheid om een persoonlijk tintje toe te voegen aan diverse documenten. Het stijlvolle ontwerp en de hoogwaardige inkt versterken uw professionele uitstraling, terwijl de praktische bruikbaarheid uw efficiëntie vergroot. Of u nu onderweg bent, op kantoor werkt of de natuur verkent, deze stempel is een betrouwbare metgezel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\