• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Pocketstamp Plus 30 Ruby

Pocketstamp Plus 30 Ruby

Colop Pocketstamp Plus 30, t/m 5 regels tekst. Montuur kleur Ruby.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

26,50 Excl. btw
32,07 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Pocketstamp Plus 30 Ruby Stempel, stempel voor onderweg

Ontdek de Veelzijdigheid van de Pocketstamp Plus 30 Ruby Stempel

Laat je verwonderen door de handige en stijlvolle Pocketstamp Plus 30 Ruby stempel. Met zijn dieprode frame en indrukwekkende mogelijkheden, is dit een onmisbare metgezel voor onderweg. Deze stempel past perfect bij diverse toepassingen, van zakelijke behoeften tot creatieve projecten en zelfs avonturen in geocaching. Laat je inspireren door zijn kenmerken en functionaliteiten!

 

Kenmerken:

Elegant Ontwerp: Het opvallende dieprode frame voegt een vleugje verfijning toe aan je stempelafdrukken.

 

Maximale Afdrukgrootte: Met een royale ruimte van 47x18 mm biedt deze stempel voldoende plek voor tekst, logo's en ontwerpen.

 

Inkt Op Basis van Water: Het ingebouwde inktkussen bevat hoogwaardige, op water gebaseerde inkt die geschikt is voor gewoon papier (niet-glad).

 

Tot 5 Regel Afdruk: Gebruik maximaal vijf regels tekst om belangrijke informatie over te brengen.

 

Veelzijdige Toepassingen: De Pocketstamp Plus 30 Ruby is niet alleen geschikt voor zakelijke doeleinden, maar ook voor creatieve projecten, persoonlijke branding en opwindende geocaching avonturen.

 

Toepassingen:

Professioneel Gebruik: Voeg een professionele uitstraling toe aan documenten, enveloppen, facturen en meer met behulp van deze handige stempel.

 

Creatieve Expressie: Geef een persoonlijke touch aan scrapbooks, kaarten, cadeauverpakkingen en kunstwerken met unieke stempelafdrukken.

 

Gemak Onderweg: Neem de stempel overal mee naartoe voor snelle en moeiteloze afdrukken, waar je ook bent.

 

Geocaching Plezier: Als geocaching stempel biedt de Pocketstamp Plus 30 Ruby een leuke manier om je vondsten te markeren en logboeken op een stijlvolle manier in te vullen.

 

Promotionele Mogelijkheden: Maak gebruik van de stempel voor merkpromotie, voeg je logo en contactgegevens toe aan marketingmaterialen en geschenken.

 

Laat de Pocketstamp Plus 30 Ruby stempel je reis begeleiden, van zakelijke efficiëntie tot creatieve uitdrukking en spannende geocaching ontdekkingen. Met zijn handige formaat en veelzijdige toepassingen, is deze stempel de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar draagbare stempelkracht!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\