• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

ISPM 15 Handstempel 100x50 mm

De ISPM 15 handstempel 100x50 mm is een onmisbaar hulpmiddel voor wie betrokken is bij de verpakkingsindustrie. 

Afdrukformaat: 100 x 50mm

77,58 Excl. btw
93,87 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De ISPM 15 Handstempel 100x50 mm - Uw Troef voor Verpakkingsnaleving

De ISPM 15 handstempel 100x50 mm is een onmisbaar hulpmiddel voor wie betrokken is bij de verpakkingsindustrie. Deze veelzijdige handstempel, vervaardigd met een duurzaam beukenhouten montuur, biedt de mogelijkheid om zelf ontworpen gegevens toe te voegen aan houten verpakkingen. Maar dat is niet alles; deze stempel speelt een cruciale rol in het aantonen van naleving van de IPPC-richtlijn, met als belangrijkste doel het waarborgen van een veilige en hygiënische wereldwijde handel.

 

Specificaties in een Oogopslag:

  • Maximaal Afdrukformaat: 100x50 mm
  • Montuur: Vervaardigd uit robuust beukenhout

 

Waarom De ISPM 15 Handstempel Onmisbaar Is:

De ISPM 15 handstempel 100x50 mm is de hoeksteen van verpakkingsnaleving. Conform de IPPC-richtlijn is deze stempel verplicht voor houten verpakkingen die internationale grenzen oversteken. Het biedt overtuigend bewijs dat het betreffende hout een grondige hittebehandeling heeft ondergaan, waardoor schadelijke organismen zijn uitgeschakeld. Hiermee wordt voldaan aan de internationale normen en bevordert het een veilige en gezonde wereldwijde handel.

 

Belangrijke Kenmerken van het IPPC-Merkteken:

Landcode (NL): Het merkteken bevat de ISO-landencode voor Nederland (NL).

Registratienummer van Behandelaar: Voeg het unieke 3-cijferige registratienummer van de verantwoordelijke entiteit toe.

Behandelingswijze: U heeft de keuze uit verschillende behandelingsmethoden, zoals Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH), of Methyl Bromide (MB).

Let op: Binnen de EU is het gebruik van methylbromide (MB) als behandelingsmethode sinds 18 maart 2010 verboden vanwege wettelijke beperkingen. Ondanks deze beperking wordt deze methode nog steeds toegepast in landen buiten de EU. Ongeacht de gebruikte behandelingsmethode, voldoet hout dat is gestempeld met deze handstempel aan de ISPM 15-normen.

 

Heldere Kaderrand voor Duidelijke Informatie:

Het merkteken is voorzien van een duidelijke kaderrand die de IPPC-korenaar en de code-componenten scheidt via een verticale lijn. Een koppelteken zorgt voor een duidelijke scheiding tussen de ISO-landencode en het unieke 3-cijferige registratienummer van de geregistreerde onderneming. Dit garandeert dat de informatie op een gestandaardiseerde en begrijpelijke manier wordt weergegeven.

 

De ISPM 15 handstempel 100x50 mm is uw ultieme hulpmiddel om verpakkingsnaleving te waarborgen en een veilige wereldwijde handel te bevorderen. Bestel vandaag nog uw eigen stempel en zorg ervoor dat uw houten verpakkingen voldoen aan de hoogste normen voor hygiëne en kwaliteit.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\