• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

ISPM 15 stempel Colop Printer 53

De ISPM 15 stempel Colop Printer 53 is onmisbaar voor bedrijven die houten verpakkingen gebruiken voor internationaal transport

Afdrukformaat: 45 x 30mm

36,61 Excl. btw
44,30 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De ISPM 15 Stempel Colop Printer 53

De ISPM 15 stempel Colop Printer 53 is een revolutionaire tool die de verpakkingsindustrie transformeert. Deze zelfinktende stempel biedt ongekende aanpasbaarheid, waardoor u met gemak uw eigen gegevens kunt integreren in het ontwerp. 

 

Hier zijn enkele opmerkelijke kenmerken van deze innovatieve stempel:

 • Indrukwekkend Formaat: Met een maximaal afdrukformaat van 45x30mm, levert deze stempel grootschalige prestaties.
 • Milieubewust: Als onderdeel van Colop's toewijding aan duurzaamheid is deze stempel CO2-neutraal, waardoor u uw ecologische voetafdruk verkleint.
 • Ingebouwde Inktvoorziening: Het geïntegreerde inktkussen garandeert consistent scherpe afdrukken, zonder gedoe of onderbrekingen.
 • Creatieve Vrijheid: Personaliseer uw stempel met uw eigen gegevens en creëer een unieke uitstraling voor uw bedrijf.

 

De ISPM 15 stempel Colop Printer 53 is onmisbaar voor bedrijven die houten verpakkingen gebruiken voor internationaal transport. Deze stempel bevat het essentiële IPPC-merkteken met de volgende identificerende elementen:

 • NL ISO Landcode: NL
 • Registratienummer Behandelaar: Een uniek 3-cijferig registratienummer van de behandelaar.
 • Behandelingswijze: U kunt kiezen uit Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH), of Methyl Bromide (MB) als behandelmethode.

 

Let op dat begassing met methylbromide (MB) binnen de EU niet langer is toegestaan vanwege milieuregelgeving. Buiten de EU blijft deze methode nog in gebruik. Onze ISPM 15 stempel Colop Printer 53 waarborgt de naleving van ISPM 15-normen voor uw houten verpakkingen.

Het IPPC-merkteken heeft een karakteristieke kaderrand die de IPPC-korenaar en de code-componenten duidelijk scheidt met een verticale lijn. Een koppelteken markeert de scheiding tussen de ISO-landencode en het unieke 3-cijferige registratienummer van uw geregistreerde onderneming.

 

Kies voor de ISPM 15 stempel Colop Printer 53 en optimaliseer uw verpakkingsprocessen terwijl u voldoet aan internationale standaarden voor houten verpakkingen. Het is de slimme keuze voor een moderne en verantwoordelijke verpakkingsindustrie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\