• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Houten handstempel 100 x 20 mm voor deurwaarders

Houten Handstempel 100x20 mm Deurwaarder

Handstempel met speciale tekst t.b.v. deurwaarders.

Afdrukformaat: 100 x 20mm

42,62 Excl. btw
51,57 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Houten Handstempel 100x20mm voor Deurwaarders

Onze houten handstempel, met een afmeting van 100x20mm, is speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van deurwaarders. Deze stempel is de perfecte metgezel voor deurwaarders bij het markeren van belangrijke teksten en merktekens op officiële documenten.

 

Productinformatie:

Maatwerk voor deurwaarders: Deze stempel is nauwgezet ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van deurwaarders. Of het nu gaat om het stempelen van juridische documenten, het markeren van officiële correspondentie of het valideren van certificaten, deze stempel is ontworpen met de deurwaarder in gedachten.

Scherpe en heldere afdrukken: Onze Deurwaarders Handstempel staat garant voor scherpe en duidelijke afdrukken, telkens weer. Dit zorgt ervoor dat uw professionele documenten altijd een professionele uitstraling hebben.

Duurzaam en elegant houten montuur: De stempel is voorzien van een stevig houten montuur dat niet alleen duurzaam is maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan uw werkruimte. Het is ergonomisch ontworpen voor comfortabel gebruik en biedt optimale controle tijdens het stempelen.

Volledig aanpasbaar: Met deze stempel heeft u de vrijheid om verschillende deurwaardersteksten en -merktekens af te drukken, waardoor u zich kunt aanpassen aan de specifieke eisen van elke situatie. Dit maakt deze stempel een veelzijdige en essentiële tool voor deurwaarders.

 

Specificaties:

  • Afmetingen: 100mm x 20mm
  • Houten montuur voor duurzaamheid en esthetiek
  • Geschikt voor diverse deurwaardersteksten
  • Levert altijd scherpe en heldere afdrukken
  • Een onmisbaar instrument voor deurwaarders

 

Met de Houten Handstempel 100x20mm voor Deurwaarders kunt u met vertrouwen en precisie belangrijke documenten stempelen zoals vereist in uw beroep. Investeer in kwaliteit en professionaliteit met deze stempel, speciaal ontworpen om aan de eisen van deurwaarders te voldoen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\