• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

ISPM 15 Handstempel 75x35 mm

De ISPM 15 Handstempel 75x35 mm, een veelzijdig stempel op maat gemaakt voor de verpakkingsindustrie.

Afdrukformaat: 75 x 35mm

48,52 Excl. btw
58,71 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Exclusieve ISPM 15 Handstempel 75x35 mm

Maak kennis met de exclusieve ISPM 15 Handstempel 75x35 mm, een veelzijdig gereedschap op maat gemaakt voor de verpakkingsindustrie. Deze opmerkelijke handstempel stelt je in staat om moeiteloos je verpakkingen te personaliseren met je eigen gegevens, zodat je voldoet aan de cruciale IPPC-richtlijnen. 

 

Hier zijn de opvallende kenmerken en essentiële details die dit product echt uniek maken:

Maximaal Afdrukformaat: Met een indrukwekkend afdrukgebied van 75x35 mm biedt deze stempel voldoende ruimte om je informatie duidelijk en leesbaar weer te geven.

Robuust Frame: Vervaardigd uit hoogwaardig beukenhout, biedt de ISPM 15 Handstempel een stevig frame dat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een aantrekkelijke esthetiek uitstraalt.

Inktkussen Afzonderlijk Verkrijgbaar: Let op dat dit product zonder inktkussen wordt geleverd. Je hebt de keuze om afzonderlijk te kiezen uit twee opties: het standaard stempelkussen Colop Stempelkussen Micro 2 met op water gebaseerde inkt of het Stazon stempelkussen, dat snel droogt en nooit vlekken achterlaat.

ISPM 15 Conformiteit: Deze stempel is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van ISPM 15, wat concrete bewijzen levert dat het behandelde hout de noodzakelijke warmtebehandeling heeft ondergaan om schadelijke organismen effectief te elimineren.

IPPC-Merken: Het IPPC-merkteken op deze stempel bevat:

  • NL ISO-landcode (NL)
  • 000 3-cijferig registratienummer van de behandelaar
  • Behandelingsmethoden: Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH) of Methyl Bromide (MB).

Belangrijke Opmerking: Let op dat begassing met methylbromide (MB) als alternatieve behandelingsmethode binnen de EU verboden is sinds 18 maart 2010 vanwege beperkingen op het gebruik van methylbromide. Desondanks blijft deze ISPM 15 Handstempel voldoen aan ISPM 15-eisen, ongeacht de toegepaste behandelingsmethode.

Kaderomlijsting: De markering is voorzien van een duidelijke kaderomlijsting. Binnen dit kader worden de IPPC-aren van tarwe en de codecomponenten van elkaar gescheiden door middel van een verticale lijn.

ISO-Landcode: Om nauwkeurige identificatie en conformiteit te waarborgen, scheidt een koppelteken de ISO-landcode van het unieke 3-cijferige registratienummer van je geregistreerde onderneming.

 

De ISPM 15 Handstempel 75x35 mm is een essentieel gereedschap om ervoor te zorgen dat je houten verpakkingen voldoen aan internationale voorschriften en normen. Met de mogelijkheid om je eigen gegevens toe te voegen, biedt deze stempel flexibiliteit en naleving in één handig hulpmiddel. Bestel vandaag nog je ISPM 15 Handstempel om je verpakkingsprocessen te stroomlijnen en moeiteloos te voldoen aan de ISPM 15-richtlijnen. Het is een unieke oplossing die is ontworpen om het verschil te maken in je verpakkingsactiviteiten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\