• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
DIY Stamp Mouse 30/1
DIY Stamp Mouse 30/1

DIY Stamp Mouse 30/1

Ontdek de grenzeloze wereld van personalisatie met de baanbrekende DIY Stamp Mouse 30/1

Afdrukformaat: 47 x 18mm

22,34 Excl. btw
27,03 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Revolutionaire DIY Stamp Mouse 30/1 - Personalisatie op Zijn Best

Ontdek de grenzeloze wereld van personalisatie met de baanbrekende DIY Stamp Mouse 30/1. Dit is niet zomaar een stempel, maar een ware revolutie in zelfstempelen. Met deze handige pocketstempel kunt u keer op keer uw eigen boodschappen creëren door eenvoudig de losse lettertjes en cijfertjes te verwisselen. Of het nu gaat om zakelijke documenten, persoonlijke brieven of kunstzinnige projecten, deze stempel biedt u ongekende mogelijkheden.

 

De Kenmerken in Een Notendop:

 • Herbruikbare Tekst: Met de DIY Stamp Mouse 30/1 kunt u uw tekst op elk gewenst moment aanpassen. Geen gedoe meer met meerdere stempels voor verschillende boodschappen.
 • Ingebouwd Inktkussen: Deze stempel is voorzien van een handig ingebouwd inktkussen, zodat u direct aan de slag kunt zonder knoeierige inktkussens.
 • Ruimte voor 4 Regels: Met deze stempel heeft u ruimte voor maar liefst 4 regels tekst, waardoor u flexibel bent voor diverse toepassingen.
 • Maximaal Afdrukformaat: De DIY Stamp Mouse 30/1 heeft een maximaal afdrukformaat van 38x14mm, perfect voor heldere en professionele stempelafdrukken.
 • Milieuvriendelijk: Net als alle Colop stempels is de DIY Pocketstamp CO2-neutraal, waardoor u met een gerust hart kunt stempelen en het milieu beschermt.
 • Beschikbare Inktkleuren: Het ingebouwde inktkussen is verkrijgbaar in blauw, rood en groen, zodat uw stempelafdrukken altijd fris en opvallend zijn.

 

Laat uw creativiteit de vrije loop met de DIY Stamp Mouse 30/1. Of u nu uw bedrijfslogo, een bijzondere datum of een persoonlijke boodschap wilt stempelen, deze stempel staat altijd voor u klaar. Vereenvoudig uw leven en maak het veelzijdiger met de DIY Stamp Mouse 30/1 - de enige stempel die u ooit nodig zult hebben.

Bestel vandaag nog de DIY Stamp Mouse 30/1 en ontdek de eindeloze mogelijkheden van zelfstempelen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\