• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Doe het zelf Printer S 260

Doe het zelf Printer S 260 Dater SET

Deze stempel ondersteunt twee regels tekst met een maximaal afdrukformaat van 45x24 mm.

30,87 Excl. btw
37,35 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Unieke Beschrijving van de Doe het zelf Printer S 260 Dater SET

Ontdek de Doe het zelf Printer S 260 Dater SET, de ultieme oplossing voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige stempelervaring. Deze stempel is jouw persoonlijke canvas, waarop je eenvoudig en herhaaldelijk aangepaste teksten en datums kunt creëren. 

 

Hier zijn enkele opvallende kenmerken van deze stempel:

Volledige Aanpassingsmogelijkheden: Deze stempel wordt geleverd met losse lettertjes en cijfertjes, waarmee je elke gewenste tekst kunt samenstellen. Het is als een doe-het-zelf stempelstudio binnen handbereik.

Ingebouwd Inktkussen: Vergeet het gedoe met inktflessen. Deze stempel is voorzien van een ingebouwd inktkussen op waterbasis, waardoor je altijd scherpe en heldere afdrukken krijgt, zonder geknoei.

Datumaanpassing Made Easy: De doordraaibare datum bevindt zich altijd perfect in het midden van de stempelplaat. Voeg naar wens tekst toe boven en/of onder de datum voor een gepersonaliseerde touch.

Duidelijke Afdrukken met 4 mm Datumhoogte: Met een afdrukhoogte van 4 mm zorg je ervoor dat je afdrukken moeiteloos te lezen zijn.

Geschikt voor 2 Regels Tekst: Deze stempel ondersteunt twee regels tekst, één boven de datum en één onder de datum, met een maximaal afdrukformaat van 45x24 mm.

Een Milieuvriendelijke Keuze: Net als alle andere Colop stempels is deze stempel CO2-neutraal, waardoor je bijdraagt aan een groenere planeet.

Inktkussen eenvoudig te vervangen: Het inktkussen is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals blauw, rood, zwart, groen en blauw/rood, en kan moeiteloos worden vervangen.

Gemakkelijke Tekstbewerking: Met het meegeleverde pincet kunnen letters, cijfers en tekens eenvoudig worden aangebracht en aangepast.

Stabiele Afdrukken voor Duurzaamheid: De classic stempel heeft een stevig metalen frame dat garant staat voor stabiele en betrouwbare afdrukken, wat zorgt voor jarenlang stempelplezier.

12 Jaarbanden voor Flexibiliteit: Met in totaal 12 jaarbanden kun je datums zo vaak aanpassen als nodig is.

Compleet Assortiment Hoofdletters en Symbolen: De set bevat een uitgebreid assortiment hoofdletters, samen met veelgebruikte pictogrammen en symbolen, waardoor je vrijwel elke boodschap kunt creëren.

 

Kortom, de Doe het zelf Printer S 260 Dater SET biedt ongeëvenaarde vrijheid om je stempelwerk volledig te personaliseren, met de geruststelling van duurzame prestaties en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Profiteer vandaag nog van de veelzijdigheid en efficiëntie van deze stempel voor al je stempelbehoeften!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\